For en dag, for en skikkelig tung og abstrakt dag. Etter en topp dag i går hadde jeg faktisk litt høye forventninger. Dessverre levde ikke dagen opp til forventningene. Forestillingene var for abstrakte, kom de fra en annen planet liksom? Nei, det jeg så i dag var ikke noe for meg. Det var deilig å legge seg på kvelden for jeg var utslitt, det var for dyp og uforståelig mening i disse forestillingene.
Dagens første forestilling som sto på programmet var Leve Hemmeleg. Jeg var veldig spent på hva jeg skulle se.
Det jeg fikk se var noe som jeg ikke har peiling på hvordan jeg skal beskrive. Men dette var veldig Morten Harket inspirert syntes jeg. Dette likte jeg rett og slett ikke. Det ga meg ingen ting, bortsett fra den kule joiken på slutten.
De to neste forestillingene var Titus og Åh Baby! Dette var to helt greie forestillinger. Titus var ikke like dyp som Leve Hemmeleg, det var deilig. Jeg slapp å tenke.  Den var helt grei, men for meg ble det litt mye handlingsreferat og litt lite handling.
Også til Åh baby! Dette var en fin avslutning på dagen. Forestillingen var en koselig avslutning på dagen. Denne tok opp et par samfunnsproblemer, som jeg likte godt.
Dag to var alt i alt en liten skuffelse. Den første forestillingen ødela mye av dagen for meg. Dette var en dag som ferskingen ikke fikk stort utbytte av. Dagen ble litt for kunstnerisk. Jeg håper på umiddelbar bedring på dag 3.