Teaterforestillingen ¨Jenta som mistet navnet sitt¨ er en fantasifull samt latterlig forestilling, hent barna! Fortellingen treffer hardt målgruppen den sikter for, barna! Men husk å ikke ta med bestemor og pappa, for de vil kjede seg!

Forestillingen handler om ei jente, som har mistet navnet sitt. Hun er helt alene, for alle hun kommer opp til utestenger henne. Lærerne glemmer alltid at hun finnes, dette resulterer i at hun glemmer sitt eget navn. Derfor går hun til sin nokså spesielle bestemor for å spørre om hjelp. Denne bestemoren gjør noen særdeles overdrevne samt dramatiske bevegelser, som intense bølger. Hun forteller hovedpersonen at hun må gå på et eventyr for å finne navnet sitt. Senere finner hun ut at noen har stjålet navnet hennes!

Som man kan åpenbart se er dette en veldig fantasifull fortelling, hvor barna fikk samhandle med forestillingen. Ved hjelp av alle de merkelige, men underholdende, lydene og sangene, ble bevegelsene til skuespillerne interessante, morsomme videre oppsiktsvekkende. Videre, brukte de lys i tillegg til røyk for å gjøre forestillingen fargerik, og igjen oppsiktsvekkende. Dette er noe barna elsker!

Men vær forsiktig voksne, for dette er tvilsomt ikke noe for dere. Humoren i dette stykket hører hjemme hos barna, for som jeg sa, er det utrolig overdramatisk i tillegg til overdrivende. Det er muligens nokså interessant, eller i hvert fall underholdende, for dere voksne, men jeg anbefaler at dere lar være å ta det svært seriøst. Fordi, denne fortellingen handler om ei jente som prøver å få navnet sitt tilbake, noe som vi kan alle si trygt er forsåvidt for barnslig.

Lysene, fargene, fortellingen, bevegelsene, lydene, barna kommer til å elske alt det som ¨Jenta som mistet navnet sitt¨ har å by på. Alt treffer perfekt humoren til barna, noe som er bemerkelsesverdig, for det er ikke en enkel oppgave. Det er få karakterer, men utrolig unike samt morsomme, videre er fortellingen kort nok til at det er lett for barna å huske det. Derfor anbefaler jeg på det sterkeste at barn får bli vitne til dette mesterverket!