En hyllest til Chuck Berry er en fantastisk konsert full av mange av Chuck Berry’s beste låter. Med Daniel Røssing, Åsmund Gjevik og Markus Edvardsen ble dette en helt enestående konsert som lærte oss mer om Chuck Berry og hans musikk. Vi fikk blant annet høre litt om pianisten sin opplevelse, om da han fikk være med chuck berry på verdensturné. 

 

Målgruppen for denne konserten var 12-16 år, vi mener at denne passer for 12 og oppover. Selvfølgelig kommer dette an på personens musikksmak, men tror ikke det er mange som kommer til å mislike dette. Jeg selv er ikke en stor fan av denne sjangeren, men disse satt et nytt lys på det. Jeg er mye mer glad i sjangeren nå. Vi synes den var helt fantastisk, så fantastisk at vi faktisk så den to ganger på rad. Og vi kunne gjerne sett den flere ganger. 

 

Instrumentene som var inkludert var Piano, trommer, elektrisk gitar og selvfølgelig vokal. Ikke bare spilte de, de pratet og hadde god kjemi både mot hverandre og publikum. I tillegg danset de og det var forskjellige lys på de forskjellige sangene som lagde stemning og gjorde opplevelsen helt annerledes enn en helt vanlig konsert. Vi pratet med flere som så på, og de likte det like godt som oss. 

De var alle helt supre på instrumentene sine. Tror de er noen av de beste jeg har sett på de forskjellige instrumentene. 

Alt i alt var denne konserten noe jeg vil huske lenge og vil veldig gjerne se igjen. Og vi håper flere ungdom får muligheten til å se den.

– Emma Foldvik og Anniken.