Dette stykket handlet jo selvfølgelig om økonomi. Det var mer et foredrag enn en forestilling, men det var fortsatt underholdende. Amund, som var personen som holdt foredraget, fortalte oss om utviklingen til menneskets økonomi, gjennom flere hundre tusen år.

Han begynner først med å fortelle oss om deling av resurser i verden, og hvordan det er urettferdig fordelt. Så fortsetter han å fortelle hvordan dette skjedde ved å gå tilbake i tid, til de første menneskene. Han forteller deretter om hvordan tanken om penger ble utviklet, og hva som har ført til at økonomien er som det er i dag.

Han fremførte forskjellige aktiviteter som var knyttet til det han pratet om, som gjorde det litt mer underholdene for oss. For eksempel når han pratet om de første menneskelagde instrumentene, som var stein og pinner, begynte han å spille det for oss. Han knyttet inn musikk i presentasjonen sin. Utover foredraget spiller han mer musikk, som blir mer moderne etter hvert. Til slutt spiler han musikk på en PC.

Vi tenkte at foredraget var veldig lærerikt, og fascinerende. Men det kunne bli kjedelig av og til. Powerpointen hans var kreativ, og hadde mange animasjoner, som gjorde at vi ville følge med. Noen av begrepene han brukte kunne være litt kompliserte for tenåringer. Det var også litt mer relevant for voksne enn for ungdom.