Confess er et Black metal band med bandmedlemmer både fra Norge og Iran. De iranske medlemmene har en viktig historie, som de uttrykker gjennom musikken. Medlemmene Nikan og Arash sammen med de norske medlemmene Edvard, Steffen og Roger gir de en konsert man husker i lang tid. 

I begynnelsen av marked for musikk har bandet en konsert hvor de spiller sangene sine og gjør det som de vanligvis ville hatt konsert, i de to neste dagene på markedet får artistene hjelp av to produsenter til å forberede konserten sin. Vi så alle begge konsertene og ser virkelig at det har skjedd en utvikling. 

Under første konsert syntes vi at bandet var veldig flinke, men det var likevel enkelte ting som kunne forbedres. Blant annet kunne lyden på mikrofonene kunne vært litt bedre. Når gitaristen sang var det flere deler av sangene som ble dessverre utydelig. Tillegg ble det ikke brukt noe lys og konserten ble litt for kjedelig for enkelte. Vi skulle også gjerne hørt mer av historien til Nikan, og dette var noe flere savnet. I andre konsert så man tydelig at det hadde blitt tatt grep for å forbedre konserten. Lys ble brukt på en bra måte og tok konserten til nye høyder, i tillegg ble tekst visst på en sort bakgrunn bak musikeren og dette syntes vi var veldig kult. Lyden på mikrofonene var denne gangen perfekt. Og mellom de ulike sangene fikk vi høre biter av Nikans historie. På denne måten fikk man mer ut av sangene, fordi man nå visste litt hva de handlet om. Alt i alt synes vi dette var en veldig bra konsert. Ingen av oss hører på Black metal til vanlig og enkelte var skeptiske, men vi ble alle positivt overrasket. Det virker ikke som vi var de eneste heller. Flere av de andre ungdommene hadde det veldig gøy og syntes konserten var veldig kul. Det både hørte vi etterpå og fikk se under konserten. Vi håper flere ungdommer også får mulighet for å se denne konserten.

Emma, Johanne, Anniken og Thea.