Blikk er en forestilling om blikking blant jenter i skolegården.

Blikk handler om Canan som er klar for å starte på ungdomsskolen, og håper på å få en ny start uten utestenging og mobbing, hun skiller seg fra de andre ved at hun ikke bruker merkeklær og  feil sminke.

De fire andre karakterene vi møter er “Hennes majestet”, Ella, Nadia og en som ikke ble navngitt. Hennes majestet er lederen av vennegjengen som mobber Canan. Hun har perfekt sminke, trendy klær og store fester. Hun blir sett på som mye bedre enn de andre, og ser på vennene sine som lakeier. Hun er også veldig flink til å blikke.

Nadia, en av vennene til “hennes majestet” er opptatt av sosiale medier. Hun bryr seg om likes, hashtags og kommentarer og litt senere i stykket legger hun ut en video av “hennes majestet” som blir sparket av Canan  som snur litt om på om historien. Den får over 1000 likes og mange kommentarer. Hun har langt hår, trendy klær og en god mengde attitude.

Ella er høylytt, glad og åpen for alt. Hun liker å utrykke seg med klær og skuespill. Hun har langt krøllete rødt hår og en kraftig sideskill. Hun hadde på seg en cropped genser, cargo bukser og gir et bra utrykk mot publikum. Tror hun var favoritten vår.

Vi kjente oss igjen i forestillingen,og det at man må passe inn og nesten gjemme seg selv for andre. De var flinke til å synge, danse og prate i sync.

Vi syntes det var imponerende at Canan kunne rope med så mye lidenskap og følelse på scenen. Selve forestillingen var bra satt opp og passer alderen den er målsatt til. Hver gang de så på publikum, blikket de oss, noe som inkluderte oss i forestillingen og historien.

Vi anbefaler denne forestillingen sterkt til ungdom fra alder 13 og oppover.

Skrevet av Julia Adamska, Vera Adamovic og Gaia Nielsen