Vi har sett såvidt en hit. Det er en vokalist og en musiker som improviserer et fantastisk show, som er styrt av Simen Hovd og Håvard Gressum Antonsen. Og i impro stil er det publikum som bestemmer både stilart, låtnavn og tema. Så det blir forskjellig hver gang de opptrer. Forestillingen har gått for fulle hus i flere sesonger på Det Teatret og har vært et av høydepunktene på Slottsfjell festivalen i 2017 og 2018, og sommeren 2019.

Vokalisten Simen gikk rundt å spurte publikum om spørsmål, og lagde en sang utover svarene han fikk. Det er veldig kreativt og originalt! Vi synes det er bra at han han inkluderte publikummet. Det var veldig mye humor som ble brukt i forestillingen. Det gjorde at det ble mye mer spennende å se på. 

Aldersgruppen er 13-19 år. Vi synes dette passer bra, fordi de bruker banneord som ikke passer så bra til mindre barn. Og noen av temaene hadde nok ikke mindre barn helt forstått. Ungdom vil like denne forestillingen fordi det er blant annet musikk og humor. Publikum lo og etter reaksjonene så synes de det var morsomt og underholdene. 

Vi synes denne forestillingen var strålende bra. Den hadde litt av alt og passet bra til aldersgruppen. Du kjedet deg ikke i den forestillingen fordi det alltid foregikk noe enten det var musikk, sang eller humor. Dette er en opplevelse du sent vil glemme.

 

Skrevet av Ilwad & Yve Helene