Varighet: 40 min
Målgruppe: 6-10 år
Hoved skuespiller: Anne Marit Sæter
Produsent: Monica Stendal Rokne

Tankelaboratoriet er en barneforestilling som illustrerer og lærer barna at man kan ha det annerledes inni seg en det kanskje ser ut til utenpå. Barna lærer om å inkludere alle og ikke snakke negativt om andre.
Forestillingen inkluderer publikum og har blant annet et stort lerret hvor man ser Anne Marit Sæter som tegner underveis forestillingen. Ved hjelp av tegningene gjør dem det lettere for barna å forstå hva de prøver å formidle. Vi synes at det er en genial løsning med tegningen under stykket, som gjør budskapet tydelig og enkelt å forstå.

Tankelaboratoriet

Selv syntes jeg at forestillingen var morsom og spennende. Jeg likte spesielt godt “live” tegningen som foregikk under hele forestillingen, dette gjorde det ekstra spennende. Livemusikken var også bra med passende instrumenter til stykket, det ga spenning og fart i forestillingen. Med målgruppe 6-10 år er nok dette teaterstykket midt i blinken.

Vi i SUS syntes at stykket passer målgruppen bra, men stykket kan virke litt langt og passet ikke vår målgruppe. Samtidig var det bra at de formidlet budskapet enkelt og tydelig, slik at alle forstod. Vi er glad i unike og spennende ting som gjør stykket spesielt, lerretet med livetegningen gjorde definitivt dette stykket både unikt og interessant! Selv om stykket er beregnet for mindre, storkoste vi oss alle sammen!

Derfor velger vi å gi 4 av 5 teatermasker
Stykket er absolutt verd å se for de mindre!

Tekst: Martine Karlsnes