Se Scenekunsten, byen og det unge publikumet på stream

Se Scenekunsten, byen og det unge publikumet på stream

Har du ikke mulighet til å være til stede på Dansens hus, onsdag 29. november kl 13? Fortvil ikke, vi streamer samtalen!
Vi krever våpenhvile

Vi krever våpenhvile

I lys av de voldsomme lidelsene som utfolder seg samtidig som vi snart skal avholde en scenekunstfestival for barn og unge har vi besluttet å donere 10% av inntektene fra Showbox til Redd barna. 
3Place - Scenekunsten, byen og det unge publikummet 1

3Place: scenekunsten, byen og det unge publikumet

I 2023 er Showbox vertskapsfestival for EU-prosjektet Performing arts as the Third Place for the young audience (3Place) som Scenekunstbruket leder. Vi har invitert kunstnere og institusjoner med ulike innganger til kunst, medvirkning og stedsutvikling i en samtale om hvordan vi kan bruke nettopp scenekunstens metoder for å bygge relasjoner med det unge publikummet.
Nominerte til Gulljerven

Gulljerven 2023

Og de nominerte er ...
Are you ready for The Showbox?

Are you ready for the Showbox?

Scenekunstbruket ser det som en av våre viktigste oppgaver å gi de ulike miljøene som arbeider med produksjon og scenekunstformidling mot barn og unge, muligheten til å samles. Showbox har gjennom årene bygd seg opp til nettopp å bli et slikt samlingssted og en fagarena i tillegg til å være et godt kulturtilbud for barn, unge og familier i Osloregionen.