Vår hovedmålgruppe er den yngste delen av befolkningen. Vi i Scenekunstbruket og Showbox er, sammen med våre samarbeidspartnere Kloden teaterVega sceneSentralen og Teater Manu, sterkt rystet av terroren og krigshandlingene. 

Dag etter dag viser seg det seg at barn og unge rammes aller hardest. Vi krever våpenhvile på vegne av alle barn og unge som er rammet. Dette handler ikke om religion eller etnisitet, men om at alle barn og unge er like mye verdt og har elementære rettigheter som beskyttelse, helsehjelp og nok mat og drikke.

I lys av de voldsomme lidelsene som utfolder seg samtidig som vi snart skal avholde en scenekunstfestival for barn og unge har vi besluttet å donere 10% av inntektene fra Showbox til Redd barna. 

Redd Barna skriver på sine hjemmesider: De siste ukene har vi vært vitne til ufattelig død og ødeleggelse på Gazastripen og i Israel. Tusenvis av mennesker er drept, skadet og fordrevet. Som alltid er det barna som lider mest. Redd Barna har vært til stede og støttet barn i de okkuperte palestinske områdene i 50 år. De står klare til å hjelpe barna og sivilbefolkningen med vann, mat, tak over hodet og psykologisk førstehjelp så snart situasjonen tillater det. Den humanitære situasjonen for familier i de okkuperte områdene var prekær allerede før konflikten eskalerte. Behovet for hjelp kommer til å være enormt i tida framover.

Vil du også gi et bidrag til Redd barnas arbeid for unge i utsatte områder?

SMS: REDDE til 2230 (75 kr/mnd) eller GAZA til 2230 (350 kr)
VIPPS: valgfritt beløp til 2230
Gavekonto: 7050 06 35280