Grande Produksjon AS satte opp ”Kakkerlakken med den stygge frakken” og dette er det Mathias, Marius og jeg starter dagen med i dag.

Kakkerlakken elsker sommer, men når vinteren tar over, blir den trist. Dette vil den gjøre noe med! Kakkerlakken tar oss med på en reise for å finne gleden, men finner noe helt annet. Dette er et stykke der det blir tatt opp viktige temaer som deprisjon og ensomhet hos barn og hvordan det å finne et lys i livet kan hjelpe alle.

I ”Kakkerlakken med den stygge frakken” er det bare en skuespiller, men flere stemmer som kommer frem igjennom fantastiske animasjoner. Disse animasjonene er tegneserieaktige og morsomme å se på. Dette var også slik vi ble kjent med de andre karakterene, for selv om det bare var en skuespiller, var det mange karakterer.

Vi hadde alle litt forskjellige meninger om stykket, mange av oss syntes det var kjempebra, men det var noen av oss som ikke syntes det var så bra, men det er kanskje fordi vi er alle 15 år gamle og dette er et stykke for små barn. Vi var alle likevel enige at dette er et stykke som passer veldig bra for barn og ikke minst foreldre.

Lyseffektene var veldig bra og det satte stemningen. Det var riktig lys til den situasjonen kakerlakken befant seg i, som ikke alltid var like lett. Musikken og lydeffektene satte også stemingen veldig bra med fin sang og skumle lyder. Det er ikke mye å si om kostymene. De var enkle siden det bare var en skuespiller å ta seg av. Hun som spilte kakkerlakken hadde en brun bukse og brun genser og følehorn satt på hårbøyle og selvfølgelig… en grønn frakk.

Dette er et skuespill vi ville anbefalt barn og foreldre til å komme å se på sammen.