Scene! Art

Sagliocco Ensemble

Sara Bonnard skal endelig få oppfylt drømmen... å sette opp sin egen forestilling på en teaterscene.  Hun finner lykken på internett, og bestiller det komplett pakke ”lag din egen forestilling på 45 minutter”. Settet inneholder en flatpakket scenografi, rekvisitter, kostyme og CD med instruksjoner.

Her leker Guandaline Sagliocco  med hvordan skuespillerkunsten leder publikum inn og ut av illusjonen og generøst deler de magiske øyeblikkene som oppstår- med hjelp av et minimum av scenografi. En forestilling som viser noe av prosessen bak det å lage en forestilling. 

Siden premieren på Showbox i desember 2014 har forestillingen turnert både i Norge og Frankrike. Scene!Art gjestet blant annet begge Louvre museum, Momix festival, A Pas Conté Dijon festival, Scene Nasjonal Macon og Nordisk festival Les Boreales, PIT festival I Porsgrunn og Mini Midi Maxi festival I Bergen. I november reiste Sagliocco Ensemble med Scene!Art til Les Coups de Théâtre i Montreal, Canada. 


Ansvarlige
Utøvere/grupper: Sagliocco Ensemble
Om utøverne/gruppen:

De siste 15 årene har Sagliocco Ensemble befestet sin posisjon som scenekunstleverandør for barn og unge, med sine poetiske, absurde og lekne forestillinger. Skuespiller og kunstnerisk ansvarlig Guandaline Sagliocco har gitt SE en gjenkjennbar signatur; en ekspressiv skuespillerstil som kjennetegnes av fysisk presisjon og humor.

Forestillingen Scene ! Art, som tar for seg teaterkunsten, har blitt til som en følge av ensemblets arbeid med kunsten som fenomen. Den siste i en triologi med forløperne ”Voff! Art” , om billedkunst og ”Tone! Art” om musikk.

Medvirkende
Guandaline Sagliocco (Skuespiller, konsept)
Anne-Sophie Erichsen (Regi)
Nadina Esteve (Komponist, lyd, musikk)
Silje Steinsvik (Scenografi, Kostyme)
Jean-Vincent Kerebel (Lysdesign)
Rune Skaren og Hans Petter Henriksen (Teknikk)
Tor Arne Ursin og JV Kerebel (Stemme)
Guandaline Sagliocco (Produsent)
Dag Jensen (Foto)
Einar Ottestad og Agnar Ribe (Tekniske løsninger)
Lenker
Mediagalleri
Scene ! ArtScene ! ArtScene ! Art
Video og lyd
Målgruppe: 9 til 13 år
Uttrykksform:
scenekunst
Praktisk informasjon
Om spilleplass
Varighet: 50
Maks. kapasitet: 120
Opprigg: 150 minutter
Nedrigg: 90 minutter
Bærehjelp: Ja takk
Pris

Grunnpris A: kr. 19 070,-
Grunnpris B: kr. 20 120,-
(justert pr. 01.08.2019)

Reise, diett og opphold er ikke inkludert i prisene.

Kontaktinfo
Kontakt

Line Sagliocco
mobil: +47 93 20 22 09
line@sagliocco-ensemble.no