Jorda rundt på 80 dager

Feil Teater

Året er 1872, og den eksentriske vitenskapsmannen Phileas Fogg legger ut på eventyr for å vinne et veddemål: Sammen med sin kompanjong Passepartout skal han reise jorda rundt på bare 80 dager. På reisen må de overkomme en rekke hindringer som setter vennskapet på prøve. Og hakk i hæl følger den mystiske detektiv Fix som er overbevist om at hun er på sporet av en forbryter. Vil de to kameratene rekke tilbake til London i tide?

Jorda rundt på 80 dager blir av mange regnet som en klassiker, men for de fleste barn og unge i dag er historien helt ukjent. Jules Vernes’ roman fra slutten av 1800-tallet er et fargerikt og fantasifullt eventyr, og i Feil Teaters versjon er den blitt til en fysisk og underholdende forestilling som på sjarmerende vis leker seg med musikkteatersjangeren og den opprinnelige fortellingen. Ved hjelp av musikk og enkle scenografiske elementer tar skuespillerne publikum med på en dramatisk reise over flere kontinenter – rett fra stolen i teatersalen.

Forestillingen er støttet av: Spenn, SALT, Norsk Skuespillerforbund, Bergesenstiftelsen, Oslo kommune og Norsk kulturråd.
Ansvarlige
Utøvere/grupper: Feil Teater
Medvirkende
Christina Sleipnes (Skuespiller)
Sebastian Myers (Skuespiller)
Mathias Augestad Ambjør (Skuespiller)
Christina Sleipnes (Utøver)
Sebastian Myers (Utøver)
Sist endret: 01.08.2022
Målgruppe: 9 til 12 år
Uttrykksform:
Teater
Praktisk informasjon
Varighet: 50 minutter
Maks. kapasitet: 150
Opprigg: 2 timer
Nedrigg: 30 minutter
Scenen: Bredde: 7. Dybde: 6
Elektrisk: To kurser med minimum 16 A
PRIS
Grunnpris A: 17 930
Grunnpris B: 18 220
Reise diett og opphold ikke inkludert
Merknad til pris: I tillegg kommer reise, diett og opphold.
Antall på turné: 3
Kontaktinfo
Sebastian Myers