Inne i det store teltet er det et lite telt, og inne i det lille teltet er det en gutt. Han har reist langt. Han har stort sett reist alene. Han vil vise deg tingene han har med seg. Han vil også fortelle deg hvorfor han reiste, og veien han tok, men han kan ikke fortelle hvordan historien slutter.

We come from far, far away er en teaterproduksjon basert på historier samlet inn på Hvalstad transittmottak for mindreårige asylsøkere i Asker. I stykkets handling følger vi ungdommene Omar og Abdallah på deres flukt fra Aleppo i Syria, frem til en av de ankommer Oslo S. Publikum sitter inne i et telt som blir satt opp på hvert spillested, og handlingen utspiller seg nært, og også blant publikum. 

Materialet i forestillingen er dokumentarisk, og er delt med NIE gjennom samtaler og workshops. Deltagernes historier er vanskelige og utrolige, men som hos ungdommer flest er de fulle av energi, livskraft og håp for framtiden.

Kunstnerisk visjon:​Med We come from far, far away har vi ønsket å skape en dialog om barn på flukt i form av en teaterforestilling. Produksjonen er for publikum i alderen fra 10 år. Rammen for denne produksjonen er lagt til den pågående krisen i Syria, men har som mål å si noe mer universelt om temaet. NIEs temakrets har alltid omhandlet håp, overlevelse og livskraft, og i dette tilfellet har presentasjonskonteksten vært ekstra viktig med tanke på målgruppen. Nøkkelord for produksjonen er overlevelse, frykt, vennskap, adskillelse og en venns død.

Workshop:
1

Kommentarer til workshop:
Tilbyr workshop, kontakt gruppen.

Maks kapasitet:
65

Elektriske krav:
2 x 16A

Varighet:
70

Opprigg:
180

Nedrigg:
60

Rom- eller arealspesifikasjoner:
Min 11 x 11 m flatt gulv

Må blendes:
1

Vaclav Kalivoda
Utøver

Iva Moberg
Utøver

Julia Masli
Utøver

Robert Orr
Utøver

Marina Popovic
Utøver

Nils Oortwijn
Utøver

Alex Byrne
Annet

Kjell Moberg
Annet

David Hlaváč og NIE
Annet

Kateřina Housková og NIE
Annet

Šimon Kočí
Annet

Jan Sháněl
Annet

Sjur Husom Vonen
Annet

Lukáš Kalivoda
Annet

Jan Kalivoda
Annet

Grunnpris A
29180

Grunnpris B
29560

Reise, diett og opphold ikke inkludert

Antall personer på turné
5

Bestill forestillingen

Ta kontakt med:
Iva Moberg
iva.moberg@nie-theatre.com
41231310