En far, en sønn og en elsker. Alle bundet til en og samme kvinne.

I forestillingen møter vi disse tre sjøfarere. På en bølge av komiske, absurde og poetiske opptrinn slipper de tre sjøfarere løs en storm av minner….Vindstille henter inspirasjon fra de mange mystiske beretningene fra kystbefolkningen.

Vindstille er en energisk musikalsk forestilling uten ord, for ungdom og voksne, og med scenebilder skapt av objekter og materialer funnet langs Lofotens strender og på Nederlands industriområder.

The Lunatics har sin base i Utrecht, Nederland og har over mange år hatt stor internasjonal suksess med sine absurde utendørs teaterforestillinger. Forestillingene deres kjennetegnes av hyppig skiftende scenebilder, skapt for å aktivere fantasien til tilskuerne og som frakter publikum inn og ut av de mest overraskende univers. The Lunatics verden er vill, hysterisk morsomme og samtidig flyktig, der ingenting ser ut for være det som det i utgangspunktet tar seg ut for å være.

Forestillingen er co-produsert med Figurteatret i Nordland, i Stamsund, Norge med følgende stab og funksjoner: Dramaturgikonsulent: Preben Faye-Schjøll. Produsent: Geir-Ove Andersen. Teknisk produksjon: Jan Erik Skarby. Produskjonsassistent: Anne Sørfjell. Administrasjon: Ing Randi Johansen

Vindstille er støttet av Performing Arts Fund, City and County of Utrecht, Figurteatret i Nordland/ Nordland Fylkeskommune.

Varighet:
50

Opprigg:
240

Nedrigg:
120

Erlend Hammer Hansen
Annet

Rutger Buiter
Annet

Eric Bakker
Annet

Linda Anneveld
Annet

Bart Jan Oosting
Annet

Eilen van den Hoek
Annet

Tim Lucassen
Annet

Cees van Gemert
Annet

Esther Lubberdin
Annet

Reise, diett og opphold ikke inkludert

Bestill forestillingen

Ta kontakt med:
Cees van Gemert
info@lunatics.nl
0031302766249
Nettsted