Opplev en oppvekstfortelling inspirert av myter og eventyr. Vi møter Gutten som forsøker å sette sammen biter av en barndom preget av rus og omsorgssvikt, samtidig som denne historien utfolder seg for publikum for første gang.

I Veien Sitt Ansikt møter vi Gutten i et hjem fylt med kjærlighet. Men pappa begynner å forandre seg og omsorgsrollen forskyves gradvis fra far til sønn, helt til mora kaster faren ut. Da begynner Guttens vandring på leting etter faren. Det nordnorske by-landskapet i Tromsø blir en arena for et magisk eventyr som vokser ut av sorg. Vi følger han som for å forstå seg selv, må forstå hans far som nesten er blitt en mytisk skikkelse i livet hans. Med seg på veien har Gutten gode hjelpere, blant annet lillebror, en feit katt og klassevenninna Marte.

Varighet:
85 minutter

Opprigg:
75 minutter

Nedrigg:
30 minutter

Scenestørrelse:
Kan tilpasses, men minimum 6x4m.

Publikumsplassering:
Scene/sal

Teknisk utstyr (må leies eller medbragt):
Ideell teknisk rider: LYS - Sidelys (2 alternativer): Helst: 6 profiler (3 på hver side) med zoomlinse 25-50 og RGBAL-kilde (eller noe annet som er mer enn RGB) med 16-bits dimming. Hvis ikke det er mulig: Litt enklere LED-par, da 12 stk. for jevn nok spredning. (Fint om 4 av dem kan ha låvedører for å hindre lekkasje på bakteppet). - 6 stativ til sidelys - Baklys 10 stk. led zoom-par (5 stk på to trekk). - Frontlys: 6 stk. RUSH MH 6 Wash eller lignende. - 1 DMX-kontrollert hazer - 1 MA 3 eller 2 av noe slag LYD - 4 mygger (inkl sender og mottaker) - 1 lydmikser ANNET - mac med QLab Men forestillingen kan også gjøre med et forenklet lysdesign.

Julian Karenga
Regissør, Dramatiker/tekst

Hedvig Bergem Søiland
Produsent

Fanny Bjørn
Scenografi, Kostyme

Phillipe Schneider
Lysdesign, messages.technician

Amund Ulvestad
Komponist

Thor Normann
Skuespiller

Nami Kitagwa Aam
Skuespiller

Ingrid Steinholt Mortensen
Skuespiller

Kaleb Haile
Skuespiller

Reise, diett og opphold ikke inkludert

Bestill forestillingen

Ta kontakt med:
Hedvig Bergem Søiland
hedvigbergemsoiland@gmail.com
98698666
Nettsted