En historie om de to kompisene Reven og Grisungen som har hørt om en maskin som sier tut tut hvis man putter inn ei tomflaske. En sånn maskin vil de også bygge! De to bestevennene bestemmer seg for at deres Tutomat ikke skal være til tomme, men til fulle brusflasker som de kan drikke opp etterpå. I tillegg til brus vil de også ha andre søtsaker. De lager derfor både sjokoladeskuff, tyggisklaff og kakefat på Tutomaten. Så er det bare å vente…….

I historien møter vi også Dåsemiklene, Kråka, Kua og Fjompenissen Papp, og alle har en klar formening om denne oppfinnelsen. Tutomaten er en herlig fortelling om vennskap, oppfinnsomhet og ukuelig optimisme. Reven og Grisungen er historiens sentrale hovedfigurer, og alt som hender har utspring i at disse to setter i gang sitt prosjekt. Som vennepar utfyller de hverandre, de møter opp- og nedturer med tutomaten, de kommuniserer om handlingsforløpet underveis og de står sammen, forskjeller til tross, om alt. Ingen av dem ville startet dette prosjektet alene. Under den ytre hovedhandlingen ligger hele tiden forholdet mellom de to vennene som en klangbunn.

Forestillingen handler også om oppfinnsomhet; gleden i å bygge noe selv. Figurene i forestillingen er fremstilt som dukker og masker. De er er inspirert av Per Dybvigs illustrasjoner fra boka til Bjørn Rørvik, og gjør at barna umiddelbart vil kjenne igjen de to kompisene.

Støttet av: Spenn.no

Maks kapasitet:
100

Elektriske krav:
3 x 16 amp

Varighet:
30

Opprigg:
90

Nedrigg:
60

Scene dimensjoner:
Bredde: 6. Høyde: 3. Dybde: 3

Antall teater teknikere som kreves:
2

Niels Peter Underland
Annet

Guri Glans
Annet

Håkon Strøm
Annet

Kari Ramnefjell
Annet

Anders Sundstedt
Annet

Kari Noreger
Annet

Jan Gjerde
Annet

Geirmund Simonsen
Annet

Raymond Enoksen
Annet

Mads Nygård
Annet

Grunnpris A
10 330

Grunnpris B
10 610

Merkad til pris
I tillegg kommer reise, diett og opphold.

Reise, diett og opphold ikke inkludert

Antall personer på turné
2

Bestill forestillingen

Ta kontakt med:
Kari Ramnefjell
kari@teaterjoker.no
92434398