Hvordan er det å bli holdt og løftet når man er blind? Hvordan er det å danse for et publikum man ikke kan se? Hvordan tar man kontakt med en som ikke kan se?

Hun danser, selv om hun ikke ser gulvet under seg eller utøverne rundt seg. Dette er en danseforestilling for en blind utøver og fire dansere. Forestillingen er et møte mellom to verdener, den seende og den blindes, et forsøk på å finne et felles dansespråk, hvor berøring erstatter synet.

Samtale med publikum:Etter forestilling vil den blinde danseren Hege Finnset Eidseter sette i gang en samtale med elevene om hennes erfaring som medvirkende i en profesjonell produksjon. Hun vil gi elevene mulighet til å reflektere omkring inkludering, og vil vise dem at det å være synshemmet også kan være en ressurs.«Touched» er det norske bidraget til EU prosjektet FRAGILE (2011 -2013), om inkludering av synshemmede i danseproduksjoner. FRAGILE ble initiert av Kjersti Kramm Engebrigtsen og ledet av Bærum Kulturhus-Regionalt kompetansesenter for dans.

Kjersti Kramm Engebrigtsen mottok Dansekritikerprisen 2012 / 2013 for prosjektet FRAGILE.

Varighet:
20

Opprigg:
60

Nedrigg:
30

Scene dimensjoner:
Bredde: 10. Dybde: 10

Kjersti Kramm Engebrigtsen
Kunstnerisk ansvarlig

Reise, diett og opphold ikke inkludert

Antall personer på turné
5

Bestill forestillingen

Ta kontakt med:
Kjersti Kramm Engebrigtsen
kj-enge@online.no
92016734
Nettsted