Hvordan er det å oppleve at foreldrene dine flytter fra hverandre?

Jenta dere møter i forestillingen «To Hjem» opplever at foreldrene plutselig ikke skal bo sammen lenger, og at hun selv får et liv i to hjem. I fjor ble 20.000 par skilt eller separert i Norge, og nesten 25.000 barn fikk delt bosted.

Toril Solvang og Birgit Nordby har i mange år engasjert seg i denne problematikken. For fire år siden begynte de å snakke med ungdommer, for å finne ut hvordan ungdommene selv setter ord på sine opplevelser av foreldrenes brudd og det å bo i to hjem.

Rettferdig fordeling, retten til å bli hørt, to sett med nøkler og foreldre som plutselig ikke snakker sammen lenger er temaer i To Hjem. Hvordan er det for et ungt menneske i starten av livet å håndtere dette?

Denne forestillingen er ikke en sann historie, men den er inspirert av virkeligheten. Toril har hentet ord, temaer og viktige poenger fra ungdommene de har snakket med, men jenta dere møter i forestillingen finnes ikke i virkeligheten. Hun finnes bare på teaterscenen.

Alle har sin egen historie og ingen historie er lik!Produsert av Tigerstadsteatret og Nordby Produksjoner.Støttet av:  Dramatikkens Hus, Kulturrådet, Fond for Frilansere, Fritt Ord, Spenn, SoriaLab og Oslo kommune.

Maks kapasitet:
120

Elektriske krav:
2 x 16

Varighet:
60

Opprigg:
120

Nedrigg:
60

Må blendes:
1

Scene dimensjoner:
Bredde: 10. Dybde: 10-12

Antall teater teknikere som kreves:
4

Birgit Nordby
Annet

Toril Solvang
Annet

Andrea Vik
Skuespiller

Henrik Hoff Vaagen
Skuespiller

Martin Karelius Østensen
Skuespiller

Grunnpris A
26 640

Grunnpris B
27 110

Merkad til pris
I tillegg kommer leie av teknisk utstyr samt reise, diett og opphold.

Reise, diett og opphold ikke inkludert

Bestill forestillingen

Ta kontakt med:
Birgit Nordby
birgitnordby@start.no
99535237