“Husker du noe av det?” er utgangspunktet for denne forestillingen. Fra dagboken til en 16 år gammel farmor i 1945 til et barns flukt fra krig i Sarajevo og til Norge i dag undersøker There is a Noise hvordan en personlig historie kan ses i en større kollektiv historiefortelling og mulighetene for å relatere til den. Vi inviterer publikum til å sitte med oss rundt et dekket bord, mens vi serverer nystekte vafler og historier.

There is a Noise inviterer inn til et minne, og undersøker gråsonen mellom det man vet er sant, det man har hørt og det man så vidt kan huske gjennom akkurat den spesielle lukten. Det fremhever det komplekse i å bære en krigshistorie med seg som ung, og deler forvirringen og rastløsheten som det å forlate et hjem i ung alder innebærer.

Freya Sif Hestnes og Marina Popović startet sitt kunstneriske samarbeid på Akademi for Scenekunst, hvor begge ble uteksaminert i 2016, henholdsvis som scenograf og skuespiller. Gjennom felles interesse for hukommelse, identitet og den enkeltes plass i det kollektive, undersøker de dokumentarisk materiale som utgangspunkt for komposisjon og sanselige rom. Lyddesigner og musiker Marianna Sangita Røe ble invitert til å skape et taktilt lydbilde som en fysisk og romlig manifestasjon. Samarbeidet de tre i mellom fortsetter i framtidige prosjekt.

Støttet av: Akademi for Scenekunst / Høgskolen i Østfold, Fritt Ord

Maks kapasitet:
30

Varighet:
50

Opprigg:
150

Nedrigg:
60

Må blendes:
1

Scene dimensjoner:
Bredde: 8. Høyde: 3. Dybde: 6

Marina Popovic
Annet

Freya Sif Hestnes
Annet

Grunnpris A
15 360

Grunnpris B
16 120

Merkad til pris
Leie av teknisk utstyr kommer i tillegg.Reise, diett og opphold kommer utenom.

Reise, diett og opphold ikke inkludert

Antall personer på turné
3

Bestill forestillingen

Ta kontakt med:
Marina Popovic
popmavic@gmail.com
932 53 683