Superheltene Snik og Snok lever i sus og dus. De hylles av folket og nyter heltestatusen sin. Men en dag blir idyllen brutt, en enorm flodbølge av søppel truer verden!

Skurken Skuggan, som er i ferd med å kjøre månen mot jorda, får skylden, og Snik og Snok påtar seg oppdraget med å redde jorda. Men er egentlig Skuggan skyld i forsøplingen? Vil Snik og Snok klare å redde verden fra å drukne i søppel? Og vil vi mennesker egentlig bli reddet?

Forestillingen ønsker å belyse hvordan fokus på materielle goder og sosial status kan synes et paradoks til en kollektiv klimabevissthet. Dagens barn og unge vokser opp med begrepet klimakrise og global oppvarming, og alle vet at noe må gjøres, men hva, blir man ikke enige om. Dagens individsfokuserte samfunn er preget av egenutvikling og selvrealisering- tett koblet til materiell status. Er vi for selvfokuserte til å ta klimakrisen på alvor?

Snik og Snok på månen er en tverrkunstnerisk forestilling skapt i et fargerikt landskap av videoillustrasjoner, dans og musikk. Et visuelt, sanselig, auditativt show fra en annen planet.

Produsert av Siljeholm/Christophersen i samarbeid Teater Innlandet, Dramatikkens hus og National Center for Culture and Arts, Amman, Jordan.

Støttet av Kunstløftet, Nordisk kulturfond, FFUK, UD/DTS og Riksteateret.

Varighet:
33

Opprigg:
240

Nedrigg:
60

Antall teater teknikere som kreves:
4

Carl Nilssen-Love
Annet

Helle Siljeholm
Annet

Hus Dramatikkens
Annet

Innlandet Teater
Annet

Kamilla Kotte Birkeland
Annet

Laurent Ravot
Annet

Ludvig Friberg
Annet

Marie Hafting
Annet

Nancy Mannes
Annet

Ostwald Annika
Kunstnerisk ansvarlig

Pablo Castro
Annet

Sara Christophersen
Annet

Sverre Eide
Annet

Reise, diett og opphold ikke inkludert

Bestill forestillingen

Ta kontakt med:
Annika Ostwald
annikaostwald@gmail.com
41487651
Nettsted