Muntlig fortellerkunst møter musikk og lyd: En modernisert musikalsk variant av brødrene Grimms eventyr om en ung jente som holdes innesperret. I eventyret heter hun Rapunsel – i dag kan vi like gjerne kalle henne Natasha eller Madeleine…

SKYSKRAPERPRINSESSEN er muntlig fortellerkunst som møter musikk og lydkunst – en modernisert musikalsk variant av brødrene Grimms eventyr om Rapunsel. I stedet for å sitte fanget i et høyt tårn, sitter vår prinsesse i toppen av en skyskraper i en skitten storby. I stedet for en lang flette som prinsen kan klatre opp etter, har vår prinsessen heis.

SKYSKRAPERPRINSESSEN er et opplevelsesorientert prosjekt som søker å aktualiserer fortellerkunst og eventyr gjennom å sette dem inn i en moderne og dagsaktuell kontekst. Historien om Rapunsel/Skyskraperprinsessen, den unge jenta som holdes innesperret, viser seg gang på gang å være skremmende lik virkelighetens verden, sånn vi opplever den gjennom tabloidavisenes stadige avsløringer. Forestillingen framføres av en forteller og en musiker.

Forestillingen er støttet av Norsk kulturråd og Fond for utøvende kunstnere.

Videoer: Skyskaperprinsessen

Maks kapasitet:
100

Elektriske krav:
vanlig uttak (ingen spesielle behov)

Varighet:
35

Opprigg:
60

Nedrigg:
45

Scene dimensjoner:
Bredde: 3. Høyde: 2. Dybde: 2

Ylva Sjaastad
Annet

Amund Sjølie Sveen
Annet

Reise, diett og opphold ikke inkludert

Bestill forestillingen

Ta kontakt med:
Mister Amund Sjølie Sveen
95106322
Nettsted