Sju minutter over midnatt våkner Conor av at noen hvisker navnet hans. Det urgamle barlindtreet i hagen har begynt å røre på seg.

“Det var en gang en usynlig mann som var lei av ikke å bli sett. Han var ikke egentlig usynlig, men folk hadde vent seg til å behandle ham som om han ikke var tilstede. Så en dag bestemte han seg for å få dem til å se ham.””Hvordan gjorde han det?””Han kalte på et monster? Han kalte på meg.”

Sju minutter over tolv er en historie om historier, sinne, fantasi og sårbarhet. Om å være ung og nærmeste pårørende til en som er alvorlig syk. Om å overleve sitt verste mareritt. Om Conor, moren hans, og et urgammelt monster.

Basert på romanen “A monster calls” av Patrick Ness, som igjen er basert på en idé av Siobhan Dowd (norsk oversettelse: Monsteret kommer).

Støttet av: Spenn.no, Norsk Kulturråd, Viken Filmsenter,Turnéorganisasjon for Hedmark, Kunstløftet, Fond for lyd og bilde, Teater Innlandet, Fond for utøvende kunstnere, Vestfold Fylkeskommune.

Stemmer i forestillingen: Nils Ole Oftebro, Janne Langaas, Hanne Dieserud, Simon Kirk, Jason Onsrud Buan, Felix Magnusson, Leon Tiscornia Bians, Ole Jansen Ulfsby, Lars Skoglund

Maks kapasitet:
80

Elektriske krav:
2 vanlige (10 eller 16a) kontakter på separate kurser

Varighet:
45

Opprigg:
120

Nedrigg:
60

Må blendes:
1

Scene dimensjoner:
Bredde: 7. Høyde: 4. Dybde: 7

Antall teater teknikere som kreves:
4

Thea Skallevold
Annet

Håvard Andreas Steensen
Annet

Grunnpris A
10.530

Grunnpris B
10.790

Merkad til pris
I tillegg kommer Tono. Reise, diett og opphold er ikke inkludert i prisene. Grunnprisene er pris på forestillinger FØR Scenekunstbrukets refusjon. Les mer om Scenekunstbrukets grunnpriser.

Reise, diett og opphold ikke inkludert

Antall personer på turné
2

Bestill forestillingen

Ta kontakt med:
Thea Elisabeth Skallevold.
theaelisabeth@gmail.com
99744127