To kvinner. To menn. Vi vet ikke hvem de er eller hvor de kommer fra. De snakker om å være kastet ut i en verden full av muligheter, men føler angst for å mislykkes.

De snakker om byen som holder på å kvele dem, om å bli syk av kjærlighet, ødelagt av sorg, om å finne veien ut av ensomheten. Hva vil det si å føle seg utenfor?

Gjennom små glimt av deres liv, tankespinn og samtaler med seg selv forsøker de å konstruere verden og seg selv slik at det gir en mening. Behovet for å forstå og lengselen etter å bli forstått.

Forestillingens form er fragmentert og sterkt rytmisk.Den er komponert som et musikkstykke, der de fire skuespillerne innehar hver sin stemme. Den veksler mellom konkret historiefortelling, og mer assosiative og abstrakte partier der ordene danner musikalske bilder i rommet.

Alle kan vi oppleve å ha det tungt i livet, og det finnes like mange versjoner av psykisk helse som det finnes mennesker. Vi ønsker å åpne opp samtalen rundt dette, inspirere til videre tanker rundt temaet mental helse, og å utvide normalitetsbegrepet.

Forestillingen er produsert i samarbeid med Mental Helse Ungdom.Støttet av: Spenn.no, ExtraStiftelsen, Norsk Kulturråd, Dramatikkens Hus, Fritt Ord, Fond For Lyd og Bilde, Oslo Kommune og Fond For Frilansere.

Maks kapasitet:
70

Elektriske krav:
tre uttak med 16A i hver

Opprigg:
120

Nedrigg:
90

Må blendes:
1

Antall teater teknikere som kreves:
3

Elisabet Hagli Aars
Annet

Geir Hytten
Annet

Gull Øzger
Annet

Hedda Sandvik
Annet

Helen Kjelstrup Haug
Annet

Kaja Glenne Lund
Annet

Katinka Rydin Berge
Annet

Linda Nikolaisen
Annet

Malmfrid Hallum
Annet

Solfrid Kjetså
Annet

Steinar Taarn Sande
Annet

Reise, diett og opphold ikke inkludert

Bestill forestillingen

Ta kontakt med:
Elisabeth Hagli Aars
eaars@hotmail.com
91706996