To menn møtes etter døden, de er begge drept av ekstremister for sine ytringer i det offentlige rom.

Det blir et møte om yttringsfrihet, om toleranse mellom mennesker og hvor grensene og ansvaret for våre yttringer skal gå.

Pim & Theo er en nyskrevet teaterforestilling basert på livene til filmmannen Theo Van Gogh og politikeren Pim Fortuyn, Theo van Gogh ble drept av en islamistisk fundamentalist da han syklet til jobben. Pim Fortuyn ble drept utenfor en radiostasjon i Hilversum av en dyrevernaktivist.

I teaterforestilingen møtes de to etter døden, som karakterene Baldy og The Fool. Forestillingen spilles i en installasjon med lyd, projeksjoner og skuespillere inne i en sirkel hvor publikum, sittende eller stående, blir en del av scenografien, tett på skuespillerne. Dette er en forestilling om toleranse mellom mennesker, tap av verdier, grenser og ansvar for den personlige frihet til å ytre seg om hva som helst til hvem som helst for enhver pris. Og med sin velkjente signatur balanserer Teater NIE og Odsherred Teater hårfint mellom komedie og tragedie.

Hva har vi lov til å uttrykke? Hva har vi lov til å gjøre? Hvordan tar vi avgjørelser? Hvis vi ikke er enige, hvem tar avgjørelsen da?

Iva Moberg
Annet

Henrik Ipsen
Skuespiller

Simon Vagn Jensen
Skuespiller

Alex Byrne
Regissør

Kjell Moberg
Annet

Grunnpris A
16.990

Grunnpris B
17.250

Merkad til pris
​I tillegg kommer det en riggedag (ref.berettiget), kontakt gruppen. Reise, diett og opphold er ikke inkludert i prisene. Grunnprisene er pris på forestillinger FØR Scenekunstbrukets refusjon. Les mer om Scenekunstbrukets grunnpriser.

Reise, diett og opphold ikke inkludert

Bestill forestillingen

Ta kontakt med:
Iva Moberg
iva.moberg@nie-theatre.com
41231310
Nettsted