En intens og personlig duett som utspiller seg mellom to mannlige dansere. Makthierarkier og dynamikker utforskes gjennom samtidsdans.

​Maktforhold gjør seg gjeldene i store og små menneskegrupper og sosiale relasjoner. Bak forestillingen Makt og avmakt står en nordisk sammensetning av to dansere og en komponist. Danserne Antero Hein og Tony Tran spiller to unge menn som forsøker å finne sin rolle i sitt forhold til hverandre. De beveger seg i et fysisk og mentalt univers med stadig utprøving av hverandres grenser. Finner disse to sin egen identitet og balanse? Tørr de se den andre inn i øynene? Hvordan formes et menneske i møte med et annet? Og hva skjer i maktspillet mellom dem, forblir den undertrykte undertrykt?

Lys og mørke spiller en egen rolle i denne forestillingen hvor danserne bærer på lyskastere og bestemmer hva som skal få oppmerksomhet. I det urbane lydbildet møtes melodier og elektroniske lydeffekter.

Co-produsenter: Dansearena nord, Menningarmiðstöð Fljótsdalshéraðs og SEANSE.

Støttet av: Kulturrådet, Nordisk Kulturfond, Fond for utøvende kunstnere, Dansekunst i Østfold, Østfold Fylkeskommune, Moss Kommune og SPENN.

Samarbeidspartnere: Stadsteatern Stockholm, Reykjavik Dance Atelier.

Varighet:
40 minutter

Maks kapasitet:
300

Opprigg:
150 minutter

Nedrigg:
90 minutter

Scenestørrelse:
Bredde: 8. Høyde: 4. Dybde: 8

Bærehjelp:
2

Må blendes:
Ja

Workshop:
Ja

Kommentarer til workshop:
Tilbys workshop, mer info her: WORKSHOP

Tony Tran
Annet

Antero Hein
Annet

Grunnpris A
14.630

Grunnpris B
14.890

Merkad til pris
I tillegg kommer reise, diett og opphold.

Reise, diett og opphold ikke inkludert

Antall personer på turné
3

Bestill forestillingen

Ta kontakt med:
Tony Tran
tontra88@gmail.com
957 74 558