Lykkeland er et herlig møte med mange karakterer og også situasjoner som barna vil kjenne igjen fra sin egen lek. En forestilling som byr på en nær dialog mellom utøver og tilskuer.

Lykkeland har fått strålende kritikker og passer for alle som er glad i lek. Koreograf Jamie Watton har tatt utgangspunkt i barns lek når han har koreografert denne forestillingen. Som en del av det kunstneriske idéarbeidet ble barn invitert inn i dialog med dybwikdans og de ble bedt om å beskrive sitt Lykkeland.Gjenkjennende elementer som strikkhopp, paradis og andre leker er utgangspunkt for denne forestillingen, og barna får være aktivt med i dialog med utøverne.I forestillingen får barna møte morsomme karakterer som en flyvende prinsesse, og på en lett og underholdende måte blir elevene introdusert for samtidsdansen.Gjennom dans, stemme og live musikk oppstår møtet mellom utøvere og elever. Lykkeland er en halv time med sprudlende energi og etter å ha sett denne forestillingen må du bare reise deg opp å danse.

Workshops

Det er ikke knyttet workshop opplegg til forestillingen, men barna er i en nær dialog med utøverne under forestilling. Forestillingen tar utgangspunkt i leksituasjoner som barna vil identifisere seg med og det vil være naturlig om dette kan være et utgangspunkt for refleksjon omkring forestillingen i ettertid sammen med lærer.

Hva sier pressen?

Maks kapasitet:
100

Elektriske krav:
Forestillingen krever godt med stikkontakter i sceneområdet for scenografien

Varighet:
35

Opprigg:
60

Nedrigg:
45

Scene dimensjoner:
Bredde: 10. Høyde: 4. Dybde: 10

Antall teater teknikere som kreves:
2

Siri Dybwik
Kunstnerisk ansvarlig

Stine Isachsen Knudsen
Utøver

keili Austbø
Utøver

Mari Førde
Utøver

Nils Christian Fossdal
Annet

Jamie Watton
Koreograf

Fauzan Palekar
Annet

Cesilie Kverneland
Annet

Reise, diett og opphold ikke inkludert

Bestill forestillingen

Ta kontakt med:
Siri Dybwik
dybwikdans@runbox.no
99229689
Nettsted