“Jeg vet ikke hvorfor jeg kysset Kaja. Det bare skjedde, og det var litt rart, men det var litt fint også? Eller?”

I Kysset følger vi Mia og Kaja, to bestevenner som endelig har begynt på ungdomsskolen. Plutselig er ikke gutta redd for jentelus og jentene redd for guttelus. Istedenfor skal de helst blande hverandres lus og være tett, tett, tett. Da skjer det noe. Det skjer noe i Mia, noe som kanskje alltid har vært der, men som først nå kommer til overflaten og som hun ikke helt vet om hun liker…Teaterforestillingen handler om nye oppdagelser og forbudt kjærlighet, og tar for seg en tematikk som kan være sårbar og skremmende for mange unge. leve ut identiteten sin er ikke alltid lett, i frykt for bli trakassert og skjøvet vekk.

Vi ønsker med denne forestillingen å utfordre publikum, og skape en større åpenhet, trygghet og aksept. Selv om LHBTIQ har fått flere rettigheter, finnes det fortsatt mange fordommer som kan gjøre det vanskelig for unge å akseptere sin egen legning. Mange unge skeive ønsker at seksualundervisning på skolen burde inkludere alle former for seksualitet og legning, for å bidra til bredere kunnskap og å skape en større aksept rundt temaet. Vi håper , ved spille denne forestillingen, kunne utfordre fordommer, holdninger og publikum, og inspirere ungdom og unge voksne til en større åpenhet og aksept for alle de man møter.

Forestillingen er støttet av:  Norsk Kulturråd, Kristiansand Kommune, Fritt Ord, Bergesenstiftelsen, CultivaEkspress, Scenekunst Sør, Fond for frilansere, Assitej Norge, Fri Agder, Clarion Hotel Ernst, Xpressprint ogTeateret i Kristiansand.

Maks kapasitet:
60

Varighet:
50

Publikumsplassering:
Ønskelig at publikum sitter i en hestesko rundt scenen.

Opprigg:
90

Nedrigg:
45

Må blendes:
1

Scene dimensjoner:
Bredde: 5. Dybde: 5

Krever lysutstyr:
Medbrakt

André Lassemo
Kunstnerisk ansvarlig

Jon Erik Myre
Kunstnerisk ansvarlig

Robin A. Eriksen
Regissør

Nora G. Svalheim
Skuespiller, Annet

Helene. L. Solberg
Skuespiller, Annet

Victor Phillipson
Annet

Anniken Lerikjær
Annet

Fridtjof Wesseltoft
Annet

Kanon Produksjon
Annet

Grunnpris A
17 690

Grunnpris B
17 980

Reise, diett og opphold ikke inkludert

Antall personer på turné
3

Bestill forestillingen

Ta kontakt med:
André Lassemo
andre@kanonproduksjon.no
97009915