Kakerlakken er redd for å blø, redd for å dø. Men ho er òg redd for å leve. Kvar finn ein lys og glede når hausten har gøymt sola og fargane?

Forestillinga forteller historia om den lille kakerlakkjenta som lider av høst- og vinterdepresjon. Hun har det fint når det er vår og sommer, men når sola forsvinner på himmelen, forsvinner også lyset inni henne. Dette gjør at hun begynner å tro at det hadde vært bedre om hun ikke lengre fantes. Det må vel være bedre å bli borte og kjenne seg lykkelig, enn å finnes her og være trist, tenker hun.

Heldigvis finner hun en venn som selv har hatt de samme følelsene. Denne vennen viser Kakerlakken at det finnes mye lys og glede i verden, selv om sola er borte fra himmelen. Dette er forestilling om et alvorlig tema, men fortalt i trygge rammer med et koselig uttrykk og en positiv utgang.

Teaterstykket inneholder store mengder animasjon og viser en verden der skuespilleren interagerer med animerte karakteret og en animert verden.

Forestillingen har hentet sin inspirasjonfra animasjonsfilmen med samme navn- den har vært vist både på Den norske filmfestivalen i Haugesund, og på NRK Super.

Støttet av Spenn.no, ExtraStiftelsen og Norsk Forfattersentrum

Varighet:
40 minutter

Maks kapasitet:
100

Opprigg:
180 minutter

Nedrigg:
60 minutter

Scenestørrelse:
Bredde: 8. Høyde: 3. Dybde: 12

Må blendes:
Ja

Martine Grande
Annet

Ragne Grande
Skuespiller

Grunnpris A
13.480

Grunnpris B
13.800

Merkad til pris
I tillegg kommer leie av teknisk utstyr og Tonoavgift. NB pga animasjon er deler av utregningssummen mva belagt med 25 %, dette er mva-fradragsberettiget. Reise, diett og opphold er ikke inkludert i prisene. Grunnprisene er pris på forestillinger FØR Scenekunstbrukets refusjon. Les mer om Scenekunstbrukets grunnpriser.

Reise, diett og opphold ikke inkludert

Antall personer på turné
2

Bestill forestillingen

Ta kontakt med:
Martine Grande
martine.grande@gmail.com
48000105