Fortell meg hvordan den riktige kjærligheten skal være! To klovner, en kjærlighetsboble, en veranda, et forhold, hawaiiskjorte, englevinger og heroiske kjærlighetsløfter, utilfredshet, tomhet, misforståelser og krangler.

Hva hadde egentlig skjedd om Romeo og Julie faktisk fikk hverandre og flyttet sammen? I Julie + Romeo møter vi to klovner som vil være Romeo og Julie, den ultimate romantiske perfeksjon. Stykket snur opp ned på Shakespearsk kjærlighetsdrama og undersøker vår tids store idealer og klisjeer. 

Hva gjør klovnene når kjærlighetsdrømmene deres kolliderer med hverdagen, når kontrastene er store, forventningene og viljene er delte og glansbilder skal opprettholdes? Julie + Romeo er en morsom, sprø og sår tragikomedie om parforholdet i all sin vakkerhet, men også i all sin fortvilelse og skuffelse.

Co-produsent: Teaterhuset Avant Garden

Støttet av: Fond for lyd og bilde, Fond for utøvende kunstnere, Trondheim kommune, Sør Trøndelag fylkeskommune, Fond for frilansere og Propellen teater.

Julie + Romeos blogg

Maks kapasitet:
150

Elektriske krav:
63 amp

Må blendes:
1

Scene dimensjoner:
Bredde: 8. Høyde: 5. Dybde: 8

Katja Brita Lindberg
Annet

Frode Eggen
Utøver

Nora Evensen
Regissør

Berit Haltvik With
Annet

Eirik Brenne Torsethaugen
Annet

Hans Petter Nilsen
Annet

Kajsa Englund
Annet

Magnus Børmark
Annet

Ståle Herhardsen
Annet

Teodor With
Annet

Torleif Kvinnesland
Annet

Ørjan Wiklund
Annet

Grunnpris A
12.250

Grunnpris B
13.670

Merkad til pris
I tilllegg kommer leie av teknisk utstyr. Reise, diett og opphold er ikke inkludert i prisene. Grunnprisene er pris på forestillinger FØR Scenekunstbrukets refusjon. Les mer om Scenekunstbrukets grunnpriser.

Reise, diett og opphold ikke inkludert

Antall personer på turné
3

Bestill forestillingen

Ta kontakt med:
Katja Lindeberg
lindebergkatja@gmail.com
41031732
Nettsted