Dette er en intens forestilling som berører destruktiv intimitet, kjærlighet og relasjonen mellom mennesker som er avhengig av hverandre.

I forestillingen møtes to mannlige utøvere som gjennom kroppsspråk og tilstedeværelse utfordrer sine grenser knyttet til makt, vennskap og avhengighet. De inviterer publikum inn i en leken og fysisk koreografi som prøver og undersøke årsakene i hvordan en relasjon kan være begrensende, frigjørende, støttende og destruktiv på samme tid.

Med et bevegelsesspråk som generer metaforiske bilder og symbolske gester, er Jakob fortsettelsen til Tony Trans pågående forskning om makt og identitet i menneskelige relasjoner. Hvordan fungerer relasjoner og dualitet i forhold til de valgene vi tar som enkeltindivid? Hvordan former dette vår oppførsel, våre individuelle handlinger og hvordan møter vi den andre?

Samarbeidspartnere: CSC Bassano Del Grappa (IT), MDC San Vincenti (HR), NAPA (GL), Dans i Trøndelag (NO), Østfold Kulturutvikling (NO), Au Brana Centre (FR), Ultima Vez Studio (BE)


Støttet av: Kulturrådet, Nordic Cultural Fund, SPENN, Kulturkontakt Nord, Oslo Kommune, FFUK, i-Portunus

Kommentarer til workshop:
Kan tilbys

Maks kapasitet:
200

Elektriske krav:
2 strømkabler med 6-10 uttak ved siden av miksebordet

Varighet:
45

Opprigg:
480

Nedrigg:
120

Må blendes:
1

Scene dimensjoner:
Bredde: 8. Dybde: 8

Knut Vikstrøm Precht
Danser

Tony Tran
Annet

Knut Vikstrøm Precht
Utøver

Tony Tran
Utøver

Merkad til pris
Pris kommer

Reise, diett og opphold ikke inkludert

Antall personer på turné
3

Bestill forestillingen

Ta kontakt med:
Tony Tran
tontra88@gmail.com
47 957 74 558