En tankevekkende danseforestilling hvor breakdans, hiphop og samtidsdans blir til et felles språk – om det å trosse utfordringer og sprenge grenser!

En forestilling om hvordan vi relaterer oss til hverandre, og hvordan vi trenger hverandre – på sunne og usunne måter. Hva møter vi i oss selv og hos hverandre av begrensninger eller muligheter? 

Forestillingen viser et møte mellom mennesker med ulik kulturell bakgrunn og ulike fysiske forutsetninger. Den spør hvordan vi forholder oss til hverandre og gir uttrykk for behov, forhåpninger og fordommer. Her møter du blant annet Rayon som er flyktning fra Eritrea og Redouan som er breakdanser med handikap. 

“Jeg føler meg bare handikappet når andre behandler meg som en…” Redouan Ait Chitt 

Co-produsent: Teater Innlandet og DKS Akershus.Støttet av: Norsk Kulturråd, Spenn og Fond for Lyd og Bilde.

Kommentarer til workshop:
Redouan Ait Chitt leder workshopen, og Ruben-Arie Slob og/eller Rayon Yemane assisterer. Redouan vil fortelle litt om hans vei til breakdance, med en handikappet kropp,  mens han illustrerer og lærer elevene noen basic trinn innenfor breakdance:  top rock (stående dans) floor rock (gulvarbeid) freeeze, og demonstrerer også power moves (store akrobatiske triks). De tre gutta vil også fortelle litt om hvordan det var for dem å være med på en helt annerledes forestilling, med et moderne/samtidsdansuttrykk, men som var samtidig veldig troverdig mot deres eget bevegelsesspråk. De avslutter workshopen med en "ring" som er veldig tradisjonelt innenfor hiphop, hvor man man "batler" med de trinnene man har lært.

Maks kapasitet:
200

Elektriske krav:
3 separate strømkurser á 16A

Varighet:
35

Opprigg:
120

Nedrigg:
30

Scene dimensjoner:
Bredde: 7. Høyde: 7. Dybde: 7

Therese Slob
Kunstnerisk ansvarlig

Therese Slob
Koreograf

Elisabeth Breen Berger
Danser

Rayon Yemane
Danser

Ruben-Arie Slob
Danser

Redouan Ait Chitt
Danser

Grunnpris A
24.320

Grunnpris B
24.860

Merkad til pris
​Reise, diett og opphold kommer i tillegg.Les mer om Scenekunstbrukets grunnpriser.

Reise, diett og opphold ikke inkludert

Bestill forestillingen

Ta kontakt med:
Therese Slob
therese@psdance.no
99744287
Nettsted