Jeg forsøker å ta oppvasken, jeg forsøker å åpne døra, jeg forsøker å møte deg, jeg forsøker å stryke deg over kinnet, jeg forsøker å forstå, jeg forsøker å bety noe, jeg forsøker å løpe, jeg forsøker å danse, jeg forsøker å gå, jeg forsøker å redde verden, jeg forsøker å være en god venn, jeg forsøker å elske deg, jeg forsøker å ikke være patetisk, jeg forsøker å glemme, jeg forsøker å ta toget selv om det er billigere å fly, jeg forsøker å ta telefonen, jeg forsøker å huske, jeg forsøker å hate deg, jeg forsøker å huske deg, jeg forsøker å si noe viktig, jeg forsøker å være sint, jeg forsøker å gjøre godt, hjemme, på skolen, for deg, på jobben, på butikken, for naboen, på bussen.

“hun nikket…” er en leken forestilling som bruker både bevegelse/dans og tekst. Den er narrativ, men uten linjær fortelling og handler om et par, og deres problemer med å kommunisere.

Rebekka Nystabakk og Huy Le Vo har begge sin bakgrunn fra skuespillerlinjen på Akademiet for Scenekunst i Fredrikstad. Forestillingen er produsert som en del av deres avgangsarbeid ved Akademiet, våren 2007. Kai Johnsen var veileder for prosjektet.

Varighet:
30 minutter

Maks kapasitet:
100

Opprigg:
90 minutter

Nedrigg:
60 minutter

Scenestørrelse:
Bredde: 6-10. Dybde: 7-10

Bærehjelp:
3

Huy Le Vo
Annet

Rebekka Nystabakk
Annet

Eivind Grip Fjær
Annet

Kim Hiorthøy
Annet

Mari Melilot Djupvik
Annet

Reise, diett og opphold ikke inkludert

Bestill forestillingen

Ta kontakt med:
Huy Le Vo
huylevo@yahoo.no
47638633