For oss i Norge, er ytringsfrihet og det å utøve en kunstart man brenner for en selvfølge, slik er det ikke for Gato. Likevel velger han, som han selv sier, dansen 100 av 100 ganger.

Gjennom dokumentarfilm, dans og samtaler blir vi kjent med Gato og hans vilkår som danser i Guatemala. Kontrasten mellom å vinne Heddaprisen og Kritikerprisen i Norge, og påfølgende dødstrusler i hjemlandet kunne ikke ha vært større. M13 – ofte omtalt som en av verdens farligste gjenger – truer Gato på livet, fordi han er danser. Som en dyktig danser har han gjennom hiphopkulturen banet seg vei ut av favelaen, og han anses som en trussel som kan rekruttere “framtidige soldater” – altså barn – ut av gjengmiljøene gjennom å drive med dans.

Dokumentarfilmen «Bboy For Life» blir tilsendt på forhånd og trenger ikke ses sammen dag som forestillingen. Filmen tar publikum med på en reise som innebærer alt fra kidnappinger, tap av nære venner, trusler, drap, flukt, eksil, oppdagelser om eget opphav, vennskap, trygghet, politikk, korrupsjon, solidaritet og kjærlighet mellom venner.

Støttet av: Seanse

Maks kapasitet:
100

Varighet:
40

Må blendes:
1

Krever lysutstyr:
Må leies.

Even Børsum
Annet

Jon Tombre
Regissør

Nicolay Lopez
Danser, Utøver

Fahil Anwari
Annet

Carlos Catun Quintera
Danser, Utøver

Piero Issa
Danser, Utøver, Produsent

Grunnpris A
18000

Grunnpris B
18300

Reise, diett og opphold ikke inkludert

Antall personer på turné
3

Bestill forestillingen

Ta kontakt med:
Piero Issa
Pieroisaa@gmail.com
95065430