To menn, maskiner, mekanikk og ei høne

Garage er en humoristisk og bråkete teaterforestilling som lukter olje og bensin. Handlingen utspiller seg i et mekanisk verkstedmiljø hvor vi møter to fyrer i møkkete kjeledresser. De er lidenskapelige og nysgjerrige, med en sterk fascinasjon for hvordan alt rundt dem fungerer. De har maskiner og motorer som kan løse utfordringene de støter på i løpet av dagen. 

I verkstedet bor også ei høne. Høna legger et nytt egg hver dag og er mekanikernes eneste næringskilde. Hva skjer om høna en dag legger flere egg? Og hva om kilden til mat en dag forsvinner?

Gjennom humor og fascinasjon skapes det nysgjerrighet for mekanikk og kreativitet. Dette er en forestilling hvor poesien ligger i det stygge og uslepne, ikke i det estetisk vakre og rene.

Garage er utviklet av Turnéteatret i Trøndelag og Cirka Teater i Trondheim. Forestillingen er produsert med støtte fra Norsk Kulturfond, Trondheim kommune og Spenn.

Gilles Berger fikk Heddaprisen 2018 for beste scenografi med Garage. Forestilllingen ble også nominert til prisen for beste barneforestilling.

Elektriske krav:
3 kretser på 16 amp, eventuelt ett trefaseuttak

Opprigg:
180

Nedrigg:
120

Må blendes:
1

Scene dimensjoner:
Bredde: 8. Høyde: 8. Dybde: 4-5

Gilles Berger
Annet

Paal Viken Bakke
Annet

Espen Dekko
Regissør

Grunnpris A
12 120

Grunnpris B
12 380

Merkad til pris
Ved flytt, 3 stk på turné: I tillegg kommer reise, diett og opphold.

Reise, diett og opphold ikke inkludert

Antall personer på turné
3

Bestill forestillingen

Ta kontakt med:
Ingrid Bjørsnøs Kvam
post@cirkateater.no
415 75 259
Nettsted