– en danseforestilling for og med ungdom.

Forestillingen drives frem av et narrativ senter rundt en fest. Ungdomsfest er en fortettet hendelse, der flere av utfordringer dagens unge mennesker står overfor kommer til uttrykk. Hovedtematikken dreier seg rundt grensesetting og tilhørighet, mellom det å stå opp for seg selv og å kjenne tilhørighet til en gruppe. I midten av handlingen står fire ungdommer, som sammen med flere samles på en hjemme- alenefest. I forberedelsene og under festen opplever de fire ungdommene situasjoner som utfordrer og for noen vipper den skjøre balansegangen mellom å være i fare og å ha det gøy, i et ungt menneskes liv. 

I tillegg til de fire vennene medvirker lokale ungdommer der forestillingen spilles. De lokale ungdommene er en stor del av Festen og vil underbygge handlingen og forsterke uttrykket. 

Samarbeidspartnere: Edvard Munch videregående skole, DIXI, R.E.D., Nynorskens Hus, Scenekunstbruket, Fossumkollektivet, Uteseksjonen og CODA Oslo International Dance Festival

Støttet av: Spenn.no, Oslo Kommune, CODA, Norsk Kulturråd, Sparebankstiftelsen, Fond for utøvende kunstnere og Seanse (forproduksjon)

Takk til Seanse ved Marit Ulvund og Karstein Solli.

Må blendes:
1

Krever lysutstyr:
Leies

Nina Lill Svendsen
Kunstnerisk ansvarlig, Regissør, Koreograf

Christer Tornell
Kunstnerisk ansvarlig, Regissør, Koreograf

Daniel Kolstad Gimle
Annet

Nanna Knutson
Danser

Lars Henriksen
Danser

Oliver Paulsson
Danser

Melanie Kajanne Källström
Danser

Grunnpris A
34820

Grunnpris B
35510

Reise, diett og opphold ikke inkludert

Antall personer på turné
6

Bestill forestillingen

Ta kontakt med:
Nina Lill Svendsen
ninalillsvendsen@gmail.com
92407436
Nettsted