Faust vil så gjerne få vite alt om alt som finnes, han prøver å løse universets gåter. Faust leser og leser, han blir klokere og klokere, men samtidig blir han stadig eldre. Jo mer han lærer jo mer vokser hans frustrasjon over alt han ikke vet noen ting om.

Faust har allerede blitt en gammel mann og nå begynner hans tid på jorden å renne ut og enda er det mange ting han ikke har rukket å utforske. Det er da den sleipe djevelen Mefisto ser sin sjanse til å lure Faust. Mefisto lover at Faust skal få oppfylt alle sine ønsker på jorden. Men for å få det må Faust love at djevelen får eie hans sjel i all evighet når han dør. Men hva er egentlig en sjel? Og hvor lenge er egentlig all evighet? Faust ønsker så sterkt å få svar på alle spørsmålene sine at han faller for fristelsen og sier ja til avtalen med djevelen.

Goethe er en av de mest kjente europeiske forfatterne gjennom tidene. Og nettopp denne historien blir ansett som hans mesterverk. Forestillingen passer for 10 år og oppover enten det er ditt første møte med historien eller om du trenger en oppfriskning av din Goethe.

Klassikere for Kids er en teatertrilogi for barn fra 10 år med mål om å tilgjengliggjøre, aktualisere og problematisere utvalgte klassikere. Vi utforsker og utfordrer konvensjoner for barneteater og arbeider under mantraet om at all god tematikk egner seg for barn så vel som for voksne.

Forestillingen er støttet av: Norskkulturråd, Kunstløftet, Fond for utøvende kunstnere og Seanse. Co-produksjon: Black Box Teater.

Mona Larsen
Annet

Anders Høgli
Annet

Bård Vaag Stangnes
Annet

Gyrid Nordal Kaldestad
Annet

Hildur Kristinsdottir
Regissør

Maria Dommersnes Ramvi
Annet

Mathilde Holdhus
Annet

Norunn Standal
Annet

Petter Alstad
Annet

Stine Janvin Motland
Annet

Tora Nilsen
Annet

Grunnpris A
22.060

Grunnpris B
22. 300

Merkad til pris
Reise, diett og opphold kommer utenom. Les mer om Scenekunstbrukets grunnpriser.

Reise, diett og opphold ikke inkludert

Antall personer på turné
5

Bestill forestillingen

Ta kontakt med:
Hildur Kristinsdottir
kristinsdottir.hildur@gmail.com
98444615