Har du problem med valg av karriere, kjæreste eller religion, fortvil ikke: djønk hjelper deg!  Organisasjonen djønk kommer for å holde sitt introduksjonskurs: frihet, valg & the consious addiction!

Gurid Hermansen og Hans Bjerknes fra organisasjonen djønk kommer på besøk på skolen din, og med seg har de misbrukeren”Herman”. djønk er navnet på en uhyre fancy organisasjon der opplysningskampanjer og coaching er blitt big business.

I første del av forestillingen kan det virke som om djønk er en reell organisasjon og at dette er et reelt foredrag for ungdom om rusmidler og valgfrihet. djønks kurs er en klassisk informasjonskampanje pakket inn et nytt og fancy formspråk med digitale hjelpemidler og ny norsk design. djønk reiser rundt med sine kurs og viser frem “Herman” som et slags skrekkeksempel på hvor ille det kan gå om ikke ungdommen gjør veloverveide, gode valg.

djønk 2.1 er et iscenesatt foredrag om valg,frihet og avhengighet.

Forestillingen djønk 2.1 er første del av Flaatenbjørk kompanis frihetstriologi og fremstår som en moderne tragikomedie som stiller spørsmål til ansvarliggjøring av individet i vår tid. Intill nylig het forestillingen kun djønk,men ettersom den nå er kommet i en ny,bedre og oppgradert versjon heter den nå djønk 2.1.

Forestillingen er støttet av: Norsk kulturråd, Spenn.no og Fond for lyd og bilde.

Maks kapasitet:
130

Elektriske krav:
2 x 16 amp 220 V Schuko(vanlig kontakt)

Varighet:
45

Opprigg:
120

Nedrigg:
60

Må blendes:
1

Scene dimensjoner:
Bredde: 8. Dybde: 8

Antall teater teknikere som kreves:
6

Jarl Flaaten Bjørk
Annet

Kristjan Belgau
Annet

Carl Jørn Johansen
Annet

Anders Rummelhoff
Annet

Erlend Hammer Hansen
Annet

Karen Røise Kielland
Annet

Jennie Hagevik Bringaker
Annet

Reise, diett og opphold ikke inkludert

Bestill forestillingen

Ta kontakt med:
Jarl Flaaten Bjørk
jarl@flaatenbjork.no
90743823
Nettsted