Få et unikt innblikk i hvordan angst og tvangstanker kan overmanne ens liv, og hvordan man kan snu det til en skapende kraft å omfavne selv de mørkeste av tanker og følelser!

Arild Brakstad er vaktmesteren på vulkanen som forteller om utbrudd etter utbrudd til det endelige oppgjøret med seg selv. En angstens alkymist som omsatte den sorte klumpen i magen til gull, verdiskapingen, sinnets evne til å skape!

På flukt fra seg selv la han, som «Forrest Gump», ut på et livslangt løp og mange mentale mil, før han 27 år senere tar oss med på en mental månelanding på vrangsiden av seg selv og på baksiden av et samfunn som fortsatt ikke helt klarer å akseptere og anerkjenne menneskets angst og frykt.

Den skapende drivkraften som du kan flykte vekk fra, eller får deg til å følge dine drømmer helt ut. Kanskje tvangstankene hans ikke har sluppet helt taket?

Eller er det vi som ikke tør dykke ned i mørket for å sjekke? For der finnes angst, angst for angsten og grusomme tvangstanker som hindrer oss i å foreta de dypeste dykkene ned i oss selv og finne gullet! Det sorte gullet!

Varighet:
75 minutter

Maks kapasitet:
250

Opprigg:
45 minutter

Nedrigg:
15 minutter

Scenestørrelse:
Bredde: 3. Høyde: 2.

Strøm:
16 amper

Arild Brakstad
Annet

Grunnpris A
6930

Grunnpris B
7180

Merkad til pris
I tillegg kommer reise, diett og opphold.

Reise, diett og opphold ikke inkludert

Bestill forestillingen

Ta kontakt med:
Arild Brakstad
barearild@gmail.com
95020140