Vi føler alle, barn som voksne, grøss og gru. Vi blir skremt, men også tiltrukket. Med utgangspunkt i dette har Turnekompaniet laget en underholdende og uhyggelig (!) forestilling, som tok denne tiltrekkingen på alvor.

Turnékompaniet mente at stoffet til denne forestillingen er såpass tøft at den eneste mulige formidlingsvegen gikk gjennom fortellingen som form. Dette er i utgangspunktet ikke deres form og de har ikke klart å holde seg unna et par av de burleske innslagene som er gruppens varemerke. Men de klarer i alle fall å sitte stille noen minutter!

Turnékompaniet har knyttet til seg to kapasiteter: Den svenske instruktøren/forfatteren Pernilla Glaser og den norske komponisten Gunleik Groven. Disse har bidratt til å gi forestillingen en ekstra dimensjon.

Forestillingen består av fire fortellinger, og er en blanding av internasjonalt tyvgods og et par lokale varianter. De sier selv at de har valgt å bevilge seg selv og publikum tid, så forestillingen består av to akter, hver på 45 – 50 minutter. Dette er historier som springer ut av mørke høst og vinterkvelder med vinden hylende rundt hushjørnene, så vi anbefaler boller og kakao i pausen!

Workshops

Turnekompaniet holder workshop bl.a. i scenekampteknikk.

Varighet:
2 minutter

Maks kapasitet:
100

Opprigg:
120 minutter

Nedrigg:
90 minutter

Scenestørrelse:
Bredde: 8. Høyde: 4. Dybde: 7

Bærehjelp:
2

Må blendes:
Ja

Strøm:
16 ampere, en kurs

Anders Kippersund
Utøver

Inga- Live Kippersund
Utøver

Peter Kippersund
Utøver

Camilla Brandt Kippersund
Utøver

Pernilla Glaser
Annet

Gunleik Groven
Annet

Reise, diett og opphold ikke inkludert

Bestill forestillingen

Ta kontakt med:
Stensli
anders@kippersund.no
41514838
Nettsted