En forestilling som fokuserer på spørsmålene omkring frihet/grenser, fordommer, kollektivisme og individualisering, med utgangspunkt i alternativbevegelsens framvekst. Simone Thiis egen historie, som barn av Harald Thiis, grunnleggeren av New Age i Norge, er omdreiningspunktet. Det har dukket opp fortellinger fra barn av hippiene, av de som vokste opp i frie kollektiver, fra Christiania, men ennå ikke noe fra alternativbevegelsens barndom i Norge. På Bauker kursgård i Gausdal hvor Simone vokste opp, sto fellesskapet i sentrum. Tanken bak hele prosjektet var å skape en bedre verden. Bauker står i dag som det viktigste bidraget til en alternativ tenkning i Norge. Simone lærte seg å gå på glødende kull og lage urtete av brennesle og bjørk da hun var 10 år. Hun måtte samtidig forholde seg til bygdeskolen der “alle var like” med permanent i håret og pastellfargede klær. Fordommene florerte alle veier. 

Ingen fortalte meg at jeg var annerledes men det skjønte jeg fort, og siden vi ikke hadde fått noen oppskrift på hvordan vi skulle møte bygda måtte jeg lage meg min egen. 

Med en oppvekst med veldig stor frihet, og en pappa som ville redde verden (hans visjon var uten grenser), strevde  Simone med sine egne grenser. Hun har mange ganger gått langt utover de grensene som er vanlig for mange andre.  

En humoristisk og ærlig forestilling om en tid og en bevegelse sett i sammenheng med tiden vi lever i nå og Simone sin egen oppvekst. For bak de mange lagene av vellykket ironi og avkledning av et foreldreprosjekt som helt har tapt mot tida (les: den naive troen på kapitalismens undergang), er det også en vemodig beundring over farens prosjekt. 

Forestillingen er støttet av Fritt Ord, Vestfold Fylkeskommune, Tønsberg kommune og Grenland Friteater

Varighet:
60 minutter

Maks kapasitet:
80

Opprigg:
180 minutter

Nedrigg:
90 minutter

Scenestørrelse:
Bredde: 7. Høyde: 4. Dybde: 7

Må blendes:
Ja

Strøm:
Tilgang på tre enkle strømuttak, 230v 16 AMP

Francois-Xavier Pons
Annet

Simone Thiis
Annet

Anne-Sophie Erichsen
Regissør

Bergmund Waal Skaslien
Annet

Yasin Gyltepe
Annet

Anne Sophie Erichsen
Utøver

Bergmund Waal Skaslien
Utøver

Yasin Gyltepe
Utøver

Francois-Xavier Pons
Utøver

Grunnpris A
15 930

Grunnpris B
16 460

Merkad til pris
I tillegg kommer leie av teknisk utstyr, reise, diett og opphold.

Reise, diett og opphold ikke inkludert

Antall personer på turné
3

Bestill forestillingen

Ta kontakt med:
Simone Thiis
post@simonethiis.no
97757873
Nettsted