BOA Scenekunst går i sine prosjekter på tvers av ulike teaterstiler og henter også inspirasjon fra sirkus og gjøglertradisjoner.Heinrich Hoffmann (1809-1894) skrev barneboken Busteper med humoristiske fortellinger og fryktinngytende illustrasjoner om dårlig oppførsel. Disse historiene er utgangspunktet for forestillingen. Vi dras inn i hovedpersonen Mærrys fantasiverden. Der blir hun selv dratt inn i Theatre de Disiplin. I Theatre de Disiplin møter vi erkeoppdragersken Victorias hardtslående perfeksjonisme og den noe mer slitne Gordons lunefulle metoder. Ved hjelp av groteske historier, skingrende mandolin insisterende versesang og animasjonsfilmer får vi mange illevarslende bevis på hvor galt det kan gå, hvis man ikke oppfører seg.

Nettsted som pedagogisk verktøy:I forbindelse med forestillingen er det laget et nettsted – www.busteper.no – som tar for seg hele prosessen det er å lage en teaterforestiling, fra ide til premiere. Ønsket er å stimulere elever og lærere i sitt teaterarbeid. 

Se pressemelding her. Busteper er produsert av BOA Scenekunst og Figurteateret i Nordland  presentert i tett samarbeid med Grimfilm. Prosjektet er støttet av Norsk kulturråd, Fond for utøvende kunstnere, Den kulturelle skolesekken og Ålesund kommune.

Maks kapasitet:
150

Elektriske krav:
16 A, helst 3-fase

Varighet:
40

Opprigg:
180

Nedrigg:
90

Scene dimensjoner:
Bredde: 9. Høyde: 5. Dybde: 8

Antall teater teknikere som kreves:
2

Camilla Lillengen (Sus I Serken)
Annet

Elisabeth Helland Larsen
Annet

Anne Mali Sæther
Regissør

Elin Grimstad (Grimfilm)
Annet

Elin Grimstad (Grimfilm)
Utøver

Gudbrand Heiene
Annet

Audun Eriksen
Annet

Reise, diett og opphold ikke inkludert

Bestill forestillingen

Ta kontakt med:
Elisabeth Helland Larsen
mail@boascenekunst.no
91706653