Bakgårdens skatter, barnelekene, hvor er de blitt av? Hvorfor har digitale ting som tv-spill, iPhone apps og data tatt over barns hverdag? Hva skjedde med å faktisk gå ut i gaten og leke med vennene sine? I dag kan de sitte ved siden av hverandre i flere timer med iphonen i hånden, uten å engang snakke med sammen. Barn glemmer å være barn.

Gamle leker er for lengst ryddet bort og glemt. Bakgårdsskatter blåser nytt liv i de gode gamle klappelekene, paradis, bomgjemsel, spretterter og mye mer. Gjennom en elastisk og energisk forestilling om barneleker, basert på hiphop, moderne dans og akrobatikk vil vi minne barn på betydningen av lek, og at vår egen fantasi er den mest underholdende programvaren vi har.

Dette er en forestilling for å minne alle på hvor gøy det faktisk er å leke, og at fantasien er det morsomste vi har. Selv om den teknologiske utviklingen skyter i været og er utrolig spennende for både store og små, er det viktig å ikke glemme bort tradisjonene våre. Barna trenger ikke bli voksen så fort som samfunnet krever av dem. Når barn og unge må leve gjennom sosiale medier blir hvert individ mer ensomt. Noe av det viktigste som barn er å leke og ha det gøy, dette viser vi gjennom kreative løsninger på scenen. Du har`n!

De tre utøvere fra Absence og Oslo Dance Ensamble skaper et nytt dansuttrykk ved å blande de eksplosive bevegelsene fra breakdance med myke og dynamiske bevegelser fra den moderne dansens verden.

Workshop:
1

Kommentarer til workshop:
Det er mulighet for workshop i forbindelse med forestillingen.Vi kan holde opptil 3 workshops á 45 min. samtidig pr.dag.

Maks kapasitet:
150

Elektriske krav:
Min 3 stk el uttak. 2 stk kurser 16 amp

Varighet:
35

Opprigg:
90

Nedrigg:
60

Må blendes:
1

Scene dimensjoner:
Bredde: 7. Høyde: 4. Dybde: 7

Antall teater teknikere som kreves:
2

Andreas Roksvåg
Annet

Ane Evjen Gjøvåg
Annet

Daniel Grindeland
Annet

Grunnpris A
16. 480

Grunnpris B
17.020

Merkad til pris
Les mer om Scenekunstbrukets grunnpriser.

Reise, diett og opphold ikke inkludert

Antall personer på turné
4

Bestill forestillingen

Ta kontakt med:
Andreas Roksvåg
andreasroksvaag@gmail.com
93877665