Bordtennis er ikke bare en sport. Det er en filosofi. En asiatisk guru leder sine etterfølgere gjennom den moderne tilværelsens minefelt og viser veien til hinsides lykke.

Den åndelige oppskriften er en blanding av Jin og Jang, Himmel og Helvete, Liv og Lære, Stephen Hawking og Uri Geller, med litt Kahlil Gibran og Bruce Lee på toppen.

Bordtennis er tilsynelatende et enkelt spill. Men underveis i spillet oppdager du kanskje at det er overraskende sammensatt og vanskelig. Omtrent som livet selv.

Fascinasjonen kompaniet har for estetikken, idiotiet og allmengyldigheten i sport er like sterk som for 15 år siden.  Denne gangen trekker de fram en sportsgren som alle kjenner men mange glemmer, og lar en dukke spille hovedrollen som åndelig coach. Foruten et overskudd av underholdende dans og finurlige situasjoner, byr forestillingen på assosiasjoner over en mer sammensatt tematikk enn det tittelen skulle tilsi.

A Dance Tribute to Ping Pong er en selvstendig oppfølger til A Dance Tribute to the Art of Football fra 1997. Etter 500 forestillinger i 23 land betegnes fotballballetten ikke bare som en moderne klassiker, men også som den største eksportartikkelen norsk dans har hatt.

Co-produsenter: Dansens Hus, Riksteatret Støttet av: Norsk Kulturråd, Spenn.no Kostymer og Rekvisitter er produsert av Riksteatret.

Internasjonal premiere: Automne de Normandie, Rouen, France, November 2011 Norsk premiere: Dansens Hus, Oslo, Norway, December 2011 Workshops

I tilknytning til forestillingen tilbys workshopen A Dance Tribute to Ping Pong- Inside the show. Denne workshopen holdes av våre erfarne dansere, og tilbyr en spennende innføring i Jo Strømgrens arbeid, gjennom å ta utgangspunkt i ulike dansesekvenser fra forestillingen. Workshopen kan tilpasses alle nivåer, og kan tilbyes til både danseelever og elever uten tidligere danseerfaring.

Eirik Brenne Torsethaugen
Annet

Fredric Vogel
Annet

Ivar Mykland
Annet

Jan Nicolai Wesnes
Annet

Jo Strømgren
Annet

Lars Årdal
Annet

Maria Henriette Nygård
Annet

Mikkel Are Olsen
Annet

Stephan Østensen
Annet

Stephen Rolfe
Annet

Stian Danielsen
Annet

Sverre Magnus Heidenberg
Annet

Grunnpris A
29. 440

Grunnpris B
30. 940

Merkad til pris
Reise, diett og opphold kommer i tillegg. Les mer om Scenekunstbrukets grunnpriser.

Reise, diett og opphold ikke inkludert

Bestill forestillingen

Ta kontakt med:
Vanessa Storm
vanessa@jskompani.no
47 45 21 41 69
Nettsted