Vi gratulerer alle de nominerte til Heddaprisen! I år var det ekstra gøy på mange vis. To av forestillingene som er nominert har spilt, eller skal spille, på Showbox!

Dette sier mye om den høye kvaliteten på scenekunsten for barn og unge. Vi syns det er fantastisk at det unge publikummet i hele landet har mulighet til å oppleve prisbelønt scenekunst gjennom våre ordninger – sier en opprømt Tine Valavuo Tyldum, daglig leder i Scenekunstbruket.

Nominert: beste barneforestilling og beste regi

Katma teater med forestillingen Frida er nominert både i kategorien beste barneforestilling og Katrine Strøm for beste regi. Her blir du guidet inn i Fridas verden med hodetelefoner på ørene i en hyllest til mot, forskjellighet og fantasi som et redskap for å overvinne motgang. 

Frida ser du på årets Showbox i november!

Nominert: beste ungdomsforestilling

Rimfrost produksjoner er nominert til beste ungdomsforestilling med monologforestillingen Å leve videre. Her møter vi søstra som var på Utøya sammen med broren sin. Hun var 17 år, han var 23 år. Broren kom aldri hjem igjen. Å leve videre er i Scenekunstbrukets repertoar og hadde premiere på Showbox i 2023.

Flere nyheter

Sjekk alt som skjer før under og etter Showboxfestivalen! Her finner du de siste oppdateringene om forestillinger, workshops og arrangementer. Ta en titt 👇

Framtidsvisjoner med Ingri Fiksdal

Les mer

To dansere som oppdager verden

Les mer

En reise til hjertet av Mexico

Les mer