Nå er programmet klart, med tider og steder. Vi har et par godbiter til som må på plass, men dere får en god oversikt over uken her.

Årets program består av mye forskjellig, med forestillinger for de helt små, til de største ungdommene. I tillegg til et rikt utvalg forestillinger har vi et fagprogram, både knyttet til våre EU-prosjekter T.E.E.N og PUSH, og til årets program. Hver dag inviterer vi til en liten snakk om hva vi har opplevd, og hvilke forventninger vi har, ledet av teaterviter Julie Rongved Amundsen.

Lørdagsprogrammet er litt på vent, men vil bli sluppet så snart som mulig.

Spillesteder

Vi har fått på plass en god oversikt over spillestedene, slik at det skal være lettere å finne frem på egenhånd.

Billetter

Billetter slippes i midten av september, først for delegater, deretter for øvrig publikum. Nytt av året er at dere kan sette sammen festivalprogrammet helt selv, ut i fra hva dere er mest interessert i. For å hjelpe dere litt på vei, så har vi satt sammen tre løyper også: en for et internasjonalt publikum; her sørger vi for at forestillingene enten spilles på engelsk, er uten språk, eller en oversettelse av dialogen er tilgjengelig. Vi har også en grønn løype for deg som helst vil se forestillinger for eldre barn og ungdom, og en gul løype for deg som vil fokusere på forestillinger for det yngste publikummet. Du kan enten kjøpe en av disse løypene, eller plukke og mikse som du selv vil. Det lønner seg å kjøpe alle billettene under ett, fordi etter et visst antall billetter får du rabatt på resten.

 

Hold deg oppdatert på www.showbox.no