En time i unntakstilstand.

Det er nå over ti år siden – det er allerede historie:
En tidslinje strekker seg gjennom et reisverk, bygget opp som en installasjon av tre, kamera, instrumenter, løypestrenger, båndspillere og små og store høyttalere . Sekund for sekund, minutt for minutt, skal et team av tegnere, musikere og filmkunstnere rekonstruere tiden det tok en ung mann å sprenge et norsk regjeringsbygg for etterpå å henrette unge sosialdemokratiske politikere på en sommerleir. Ulikt filmer om terroristens aksjon, eller teaterstykker som leser opp fra Anders B. Breiviks manifest, arbeider kunstnerne ikke retro- men på sett og vis prospektivt. Det vil si: Hendelsene forsøkes rekonstruert «forfra», fra rekken av øyeblikk da ingenting ennå var klart, og ingen visste helt hva som var i ferd med å skje; hva som var viktig og ikke; hvem som skulle komme til å stå bak, og hvordan utfallet av denne fredagen skulle komme til å bli.

Publikum tas med tilbake til begynnelsen, til eksplosjonen i Regjeringskvartalet. Deretter følger seksti skjellsettende minutter – nøyaktig en time – som rystet Norge en regntung fredags ettermiddag sommeren 2011.

Maks kapasitet:
150

Elektriske krav:
2*16 ampere eller 3*10 ampere

Annet utstyr:
PA med 4 høyttalere 2 Skjermer og 2 videoprojektorer Stativ Scenografi Ustyr kan fraktes i en større varebil (type Mercedes Sprinter 11cc)

Varighet:
60

Opprigg:
180

Nedrigg:
90

Rom- eller arealspesifikasjoner:
Vi trenger et stort rom og elever sitter på stoler/pulter, ikke frontal scene. Er rommet et amfi, kan vi tilpasse oss - men trenger mer oppriggstid.

Må blendes:
1

Antall teater teknikere som kreves:
2

Krever lysutstyr:
Må leies.

Tor Christian Bleikli
Utøver, Lysdesign, Produsent

Anderst Elsrud Hultgreen
Utøver

Øystein Neseheim
Utøver, Scenografi

Morten Skage
Utøver, Lyddesign

Grunnpris A
26 840

Grunnpris B
27940

Reise, diett og opphold ikke inkludert

Bestill forestillingen

Ta kontakt med:
Tor Christian F Bleikli
post@transiteatret.no
41302940