På et øde og isolert sted, i en sone mellom øst og vest har fire dissidenter strandet etter en eksodus fra det tidligere Sovjetunionen. Nostalgi, psykologiske skavanker og desperate sosiale behov skaper en langt fra harmonisk atmosfære.

THERE er en bevisst misforståelse av Øst-Europa som begrep, og sier kanskje mer om en diskutabel synsvinkel enn om regionen i seg selv.

Nostalgi, psykologiske skavanker og desperate sosiale behov skaper en langt fra harmonisk atmosfære. Aggresjon, apati, frykt, paranoia og latterlige emosjonelle utbrudd provoseres fram med språklig forvirring og politiske motsetninger. Med dans, teater, live fremført musikk og et spesielt utviklet Gibbrish-språk er målet å utforske den sovjetiske arven og uttrykke konsekvensene av konstruerte virkelighetsoppfatninger.

Det foreligger to cast til forestillingen.

Workshops

Vi tilbyr både ettersnakk og workshop, kontakt gruppen for mer info.

Varighet:
1

Opprigg:
450

Nedrigg:
120

Må blendes:
1

Scene dimensjoner:
Bredde: 10. Høyde: 5. Dybde: 10

Jo Strømgren
Koreograf

Jan Ivar Lund
Utøver

Jon Fjelnseth Brungot
Utøver

Kyrre Texnæs
Utøver

Torbjørn Harr
Utøver

Espen Reboli Bjerke
Utøver

Grunnpris A
25.480

Grunnpris B
26.770

Merkad til pris
Forestillingen krever en riggedag (refusjonsberettiget), pris avtales direkte med gruppen. Reise, diett og opphold er ikke inkludert i prisene. Grunnprisene er pris på forestillinger FØR Scenekunstbrukets refusjon. Les mer om Scenekunstbrukets grunnpriser.

Reise, diett og opphold ikke inkludert

Bestill forestillingen

Ta kontakt med:
Guri Glans
guri@jskompani.no
91644233
Nettsted