Velkommen til Grimlake sin Emporium av Novel: en falleferdig butikk i utkanten av Nowhere, hvor kårni magiske triks og merkelige dukkene samler støv og spindelvev.

Ingen har kommet inn i butikken i mange år, men det er helt ok for innehaveren Albert Grimlake. Han er besatt av dukker, spesielt buktalerdukker – hvert ansikt kjærlig laget av hans egen hånd, og bærer en forbløffende likhet med kunder, venner og familie for lengst borte.

Men Grimlake er gammel og han har ingen sønn, ingen etterfølger. Tiden renner ut for å finne noen til å holde Emporium åpen, noen til å puste liv i hans kreasjoner, noen som deler hans særegne lidenskap for dukkene …

Så kommer Eric- han er ung, han er ivrig, og han har sett alle Muppet-filmer, to ganger. Han er den perfekte kandidaten: sterkere enn sennep og lett støpt. Men Eric oppdager det er så mye å lære. Hvordan kan du skriker uten å bevege leppene?

The Shop of Lille Horrors er en mørk og vridd show med en ond sans for humor, med en makaber samling tegn. Ved hjelp av ekstraordinære dukker, masker og rekvisitter, har Pickled Image skapt et show som kan måle sine internasjonale suksesser, Houdinis Suitcase, Sult og Late Night Wolf Tales.

Forestillingen spilles på engelsk.

Varighet:
70

Opprigg:
270

Nedrigg:
90

Scene dimensjoner:
Bredde: 7. Høyde: 3. Dybde: 6

Adam Blake
Utøver

Anna Barrett
Annet

Dik Downey
Utøver

Pickled Image
Annet

Adam Peck
Annet

Emma Powell
Annet

Simon Preston
Annet

Rebecca Prior
Annet

Jenny Reeves
Annet

Emma Williams
Annet

Grunnpris A
11.030

Grunnpris B
11.270

Merkad til pris
Gruppen gjør minimum 10 forestillinger. Reise, diett og opphold er ikke inkludert i prisene. Grunnprisene er pris på forestillinger FØR Scenekunstbrukets refusjon. Les mer om Scenekunstbrukets grunnpriser.

Reise, diett og opphold ikke inkludert

Bestill forestillingen

Ta kontakt med:
Helena Richardson Richardson
helena@richardsonprm.com
*
Nettsted