Inspirert av Sigbjørn Obstfelders dikt. Bli med på en magisk stund med vann, såpebobler og en klovn!

Obstfelders dikt inviterer til assosiasjon rundt vann, regn og lek. I denne forestillingen, vil barn få oppleve lyd, farger, ord og musikk, som stimulerer og fanger barnas oppmerksomhet.

En aktør, en klovnenese introduseres og den fargerike og lekne klovnen fanger barnas oppmerksomhet. Store og små såpebobler, lyd og diktet presenteres med presisjon av forestillingens aktør.

Forestillingen benytter seg av enkle rytmiske skift i lyd, farger og bevegelse. Alt for å åpne og fokusere barna, deres fantasi og sanse- opplevelser.

DIKTET:

En er en, og to er to – vi hopper i vand, vi triller i sand. Zik zak, vi drypper på tak, tik tak, det regner i dag. Regn, regn, regn, regn, øsende regn, pøsende regn, regn, regn, regn, regn, deilig og vått deilig og rått! En er en, og to er to – vi hopper i vand, vi triller i sand. Zik zak, vi drypper på tak, tik tak, det regner i dag.

Forestillingen kan spilles på: norsk, engelsk og fransk.

Varighet:
25 minutter

Opprigg:
30 minutter

Nedrigg:
30 minutter

Scenestørrelse:
Bredde: 5. Dybde: 5

Rune Temte
Annet

Thea Skallevold
Annet

Grunnpris A
4.170

Grunnpris B
4.610

Merkad til pris
Grunnpris C: 4.810 Kr. Reise, diett og opphold er ikke inkludert i prisene. Grunnprisene er pris på forestillinger FØR Scenekunstbrukets refusjon. Les mer om Scenekunstbrukets grunnpriser.

Reise, diett og opphold ikke inkludert

Bestill forestillingen

Ta kontakt med:
Rune Temte
rune@temte.no
48034463
Nettsted